Webáruházak

Irány a medence takaró webáruház!

medence takaró webáruház

Szeretné tökéletesíteni a medencéjét, ezért kutatja azokat a lehetőségeket, amikkel praktikusabbá, kényelmesebbé, gazdaságosabbá lehet tenni a használatot? Számtalan kiegészítő tudja megkönnyíteni a dolgát, de feltétlenül érdemes szétnéznie egy medence takaró webáruházban, ahol a fedéshez szükség összes terméket megtalálja!

Ha csak egyetlen dolgot lehetne kiemelni a medence kiegészítők közül, annak a takarónak kell lennie, ugyanis egy igazán sokoldalú termékről van szó. Ez lényegében egy buborékfólia, ami elsőre talán úgy tűnik, hogy csak az időjárási tényezőkkel szemben véd, valójában azonban sokkal több fronton tudja támogatni a használatot, mint gondolná.

A legfontosabb funkciója természetesen az, hogy emeli a medencevíz hőmérsékletét, mégpedig leegyszerűsítve az üvegházhatás elvén. A buborékokban megrekedő levegő felmelegszik, és átadja hőjét a víznek, így válik az sokkal kellemesebb hőmérsékletűvé.

Azzal, hogy a medence takaró megakadályozza a párolást, nem csak óvja a vizet a lehűléstől, hanem mérsékeli a vízszint csökkenését is. A párolgás megszűnésével a klór és egyéb vegyszerek koncentrációja sem csökken olyan gyors ütemben, ha pedig ritkábban kell ilyen készítményeket használni, költeni is kevesebbet kell rájuk.

Bár evidensnek tűnik, fontos kiemelni azt is, hogy a medence takaró segít távol tartani a szennyeződéseket, ami nem csak emeli a fürdőzés élményét, hanem egyben kevesebb karbantartási teendőt is eredményez. Ezzel időt és energiát spórolhat, helyette pedig élvezheti a saját medence számtalan előnyét.

Úgy látja, hogy ez a kiegészítő biztosan nem maradhat ki a kelléktárából, és érdekelné egy medence takaró webáruház? Böngésszen bátran cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. kínálatában, a www.kerexobuda.hu weboldalon! Többféle méretben találhat nálunk buborékfóliát és a fedéshez szükséges egyéb kiegészítőket is megrendelheti. Ha kérdése lenne, szívesen segítünk, hívja a +36-1- 436-0120-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@kerexobuda.hu e-mail címre!