Webáruházak

Akadályozza meg a sérüléseket élvédő szivaccsal!

élvédő szivacs

Munkaterület kialakítására kerül sor, vagy átalakítja a rendelkezésre álló helyiségeket? Több helyen találhatóak kiálló sarkok, amelyek gondot okozhatnak? Számos esetben a legjobb megoldás élvédő szivacsot elhelyezni, ami hatékony védelmet nyújt hosszú időn keresztül.

Mindenhol nagyon fontos a biztonságos környezet kialakítása. Az emberek, és az adott helyen található felszerelések, eszközök, áruk épségének megóvása egyaránt fontos. A balesetek megelőzése, és az anyagi kár elkerülése érdekében elengedhetetlen a speciálisan kivitelezett termékek alkalmazása, mint például a csővédő szivacs elhelyezése.

Az ipari területeken, a szállodákban, a kereskedelemben, és más környezetben is nagy szükség van az élvédő szivacsra. Ez a praktikus, időtálló eszköz elősegíti a különböző berendezések, bútorok balesetmentes használatát.

Ha Ön a felelős az adott környezet minden szempontból megfelelő kialakításáért, akkor fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson a veszélyt jelentő tényezőkre. Áruk mozgatásánál problémát jelenthetnek az átjárók, a küszöbök, a szegélyek. Az emberi és a tárgyi sérülések megelőzése érdekében elengedhetetlen az élvédő szivacs alkalmazása.

A munkavégzés, és a közlekedés során is adódhatnak váratlan helyzetek, ha nem megfelelően kialakított az adott terület. Az élvédő szivacs többféle változatban és méretben kapható, így könnyen beszerezhető a tökéletes termék. Egyszerűen kiiktathatja a veszélyes sarkokat, és bármilyen berendezési elem éleitől védheti az embereket a gondosan felszerelt élvédő szivaccsal.

A praktikus, tartós élvédő szivacs poliuretán habból készül, ennek köszönhetően rugalmas, nem kopik.

Fordítson nagy figyelmet a biztonságos környezet kialakítására! Előzze meg a baleseteket a munkavégzés, és a közlekedés során is! Erre a célra szolgál a többféle típusban elérhető élvédő és csővédő szivacs. Válassza ki az ideális megoldást, és jusson hozzá egyszerűen a termékhez a www.necsusszel.hu internetes oldalon! Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. kiváló minőségű eszközök széles kínálatával várja, csúszásmentesítő lehetőségekkel is készülünk. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-5421645 telefonszámon, vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!