tradicionális magyar étterem a legjobb választás, ha valaki nem vágyik másra, csak a jól ismert, hazai ízekre és egy kis vendégszeretetre. A Kakas Étterem pontosan egy ilyen hely, foglaljon asztalt nálunk, és ízlelje meg, hogyan készítjük mi a magyar konyha remekeit!

A különféle nemzetek gasztronómiája kifejezetten csábító, és ma már rengeteg lehetőség van arra is, ha éttermi környezetben szeretnénk ilyen különlegességeket kóstolni. Érdemes nyitottnak lenni más nemzetek ételeire, hiszen izgalmas ízeket, illatokat és textúrákat fedezhetünk fel, amivel egyben egy másik ország kultúrájából is kaphatunk egy kis ízelítőt. Ám nem lehet mindig kísérletezni, néha a megszokott ízek, a klasszikus, magyar fogások jelentik a legjobb választást, és semmi másra nem vágyunk. Ilyenkor egy tradicionális magyar étterem az egyetlen, ahol érdemes asztalt foglalnunk, hiszen ez az, amiben garantáltan nem csalódunk.

Egy tradicionális magyar étterem étlapján biztos, hogy csupa olyan ételt találunk, amiről pontosan tudjuk, hogy micsoda, és el tudjuk dönteni azt is, hogy milyen ital illik egy-egy fogáshoz. Nem kell a pincértől érdeklődnünk, hogy találjunk valamit, ami kedvünkre való és akkor sem fogunk meglepődni, amikor meglátjuk, mi került a tányérunkra. Éppen azt kapjuk egy tradicionális magyar étterem asztalánál, amit ismerünk, amit szeretünk, és néha nem is kell ennél több.

A Kakas Étterem egy olyan tradicionális magyar étterem, ahol a magyar konyha minden klasszikus fogása megtalálható a csülkös bablevestől a kakashere pörköltön át egészen a harcsapaprikásig. Hogyha hazai ízekre vágyunk, itt érdemes asztalt foglalnunk, hiszen kedvenc ételeinket elegáns környezetben, mégis családias hangulatban fogyaszthatjuk el.

Ha Ön is éppen erre vágyik, legyen a vendégünk, és tapasztalja meg milyen egy igazán jó tradicionális magyar étterem! A részletekkel megismerkedhet a www.kakasetterem.hu weboldalon, és amennyiben meggyőztük, +36-1-349-6515-ös telefonszámon, valamint az info@kakasetterem.hu e-mail címen várjuk megkeresését!