Szeretne a vendégek fogadására úgy felkészülni, hogy közben figyelmet fordít a környezetvédelemre? Egyre több ember kiszolgálására készül, így nagy mennyiségben van szükség a tányérokra, a poharakra, és az evőeszközökre? Használjon Ön is környezetbarát, lebomló termékeket, mint például a papírtányér!

Már csak néhány hónap, és kinyithatnak újra a strandok büféi, hiszen beköszönt a kellemes idő. Érdemes a nélkülözhetetlen termékeket minél hamarabb beszerezni, hogy nyitáskor ne hiányozzon semmi. Ha pedig gyorséttermet, vagy más vendéglátóhelyet üzemeltet, és most is várja a vendégeket, bizonyára elengedhetetlen eszközök az elvitelre alkalmas csomagolóanyagok, evőeszközök. Az egyszer használatos tányérokra folyamatosan szükség lehet, ezért biztos, hogy Önnek is fontos a költséghatékony megoldás. Sokat spórolhat, ha mindent egy helyen szerez be kedvező áron, és ne feledkezzen meg a környezetkímélő megoldásokról sem! Lebomló papírtányérok használatával sokat tehet a hulladékmennyiség csökkentése érdekében. A környezetbarát anyagokból készült tányéroknak, poharaknak, evőeszközöknek köszönhetően megkímélheti magát és a munkatársait a mosogatástól, ezáltal sok időt és energiát spórolhat meg. A többféle alakú és méretű papírtányérok sorában könnyen megtalálhatja a megfelelő termékeket, amelyekhez egyszerűen hozzájuthat online.

Környezetbarát termékek széles kínálatával várjuk CsomagolÁsz webáruházunkban! Különböző méretű és típusú papírtányérok állnak a rendelkezésére, amelyek papírból vagy cukornádból készülnek, így nem terhelik a környezetet, komposztálhatók. A papírtányérok mellett a poharak, az evőeszközök, és a különféle csomagolóanyagok is beszerezhetők lebomló kivitelben, így mindent megvásárolhat egy helyen, amire szüksége lehet a vendégek kiszolgálása során. Válassza ki a célnak megfelelő papírtányérokat, és más termékeket is a www.csomagolasz.hu weboldalon, ahol kényelmesen leadhatja a rendelését! Amennyiben kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-30-2075561-es telefonszámunkat, vagy érdeklődjön e-mailben az info@csomagolasz.hu címünkön!