Ballagásra vagy születésnap ünneplésére készül? Szeretné a nagy család minden tagját meghívni? Egyszerűen biztosíthatja a kellemes környezetet, és nem szükséges az előkészületekkel, a főzéssel sok időt tölteni, ha a családi rendezvényt étteremben tartja.

Számos alkalommal kerül sor ünneplésre egy évben. A születésnapok, a névnapok, a ballagások, az évfordulók, és más jeles napok esetén is érdemes különleges programmal, páratlan ebéddel vagy vacsorával készülni. Ha kerek évszámról van szó, vagy egy korszak lezárulásáról, főként érdemes kiemelkedő eseményt szervezni.

A sok munka és az egyéb teendők mellett napjainkban már nem sok embernek van ideje a rendszeres főzésre, sütésre. Sőt vannak, akik az ünnepnapokon sem szeretnek ezzel foglalkozni, vagy nincs idejük erre. Ilyenkor érdemes a családi rendezvényt étteremben lebonyolítani.

A főváros szívében találhat olyan vendéglátóhelyet, ahol nagy örömmel fogadják a családokat ünneplés alkalmával. Erre a célra berendezett, hangulatosan kialakított helyiségekkel, és a magyar konyha legfinomabb fogásaival tesznek eleget az igényeknek.

Miért jó ötlet a családi rendezvényt étteremben tartani?

  • Ön is nyugodtan élvezheti az összejövetelt.
  • Az étterem munkatársai mindent megtesznek a vendégek elégedettségéért.
  • A finom ételeket készen kapja az asztalra, és bármilyen italt lehet fogyasztani.
  • Rengeteg időt és energiát spórolhat meg azáltal, hogy nem Ön főz és süt.
  • Személyre szabott kiszolgálásban részesülhet.

Várja a családtagjait kellemes, hangulatos környezetben, ahol mindenki jól érezheti magát! Tartsa a családi rendezvényt étteremben, így nem az Ön feladata a finomságok elkészítése! Tradicionális magyar konyhával állnak a rendelkezésére a Kakas Étteremben.

Gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a kedvenc ételeiket, és felhőtlenül telhet az ünnepi nap. Informálódjon a széles kínálatról és a szolgáltatásokról a www.kakasetterem.hu weboldalon! Egyéni igényeivel, asztalfoglalással kapcsolatban pedig hívja a 06-1-3496515-ös telefonszámot, vagy írjon az info@kakasetterem.hu e-mail címre!