Vendéglátás

Magyaros ízek étterme Budapesten: Most házhoz megy a vacsora!

magyaros ízek étterme Budapesten

A koronavírus járvány rányomja a bélyegét mindennapjainkra, alkalmazkodunk a szabályokhoz és új szokásokat vezetünk be. Sokak számára lehangoló, hogy korlátozottak a programlehetőségek, ám most sem kell minden jóról lemondani! Ebben az időszakban különösen jól esik a kikapcsolódás, amihez tökéletes megoldást kínál a magyaros ízek étterme Budapesten!

A Kakas Étterem csapata a jelenlegi helyzetben is küldetésének tartja, hogy ízletes fogásokkal szolgáljon azoknak, akik szeretnének egy kellemes vacsora mellett lazítani. Bár személyesen nem tudjuk fogadni vendégeinket, házhozszállítással áthidaljuk a problémát!

Étlapunk a megszokott formában, óriási kínálattal áll rendelkezésre. A házhozszállítás keretein belül bármelyik kedvenc magyaros fogását otthonába rendelheti, de ha szívesen kipróbál izgalmas újdonságokat, akkor is találni fog kedvére való ételt választékunkban. A vacsora akkor is teljes lehet, ha házhozszállítás mellett dönt, hiszen minden ízlésre és hangulatra van ételünk! Rendelhet tőlünk leveseket és előételeket, készételeket, szárnyasokat, halakat, sertés és marha ételeket, valamint az ezekhez tartozó köreteket, illetve savanyúságokat, de természetesen a desszertek sem maradhatnak el.

Ha a házhozszállítást választja, ételeink rövid időn belül asztalára kerülnek, és ehhez nincs más dolga, mint kiválasztani, mit szeretne enni, majd leadni rendelését. Az ételek frissen, a tőlünk megszokott kiváló minőségben készülnek, és mindezt otthona kényelméből élvezheti, ha házhoz rendeli a vacsorát!

magyaros ízek étterme Budapesten jelenleg online formában érhető el, látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra, ahol kedvére böngészhet választékunkban! Amennyiben szeretné leadni rendelését, esetleg kérdése lenne az ételekkel kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, mindenben szívesen segítünk! Várjuk megkeresését a +36-1-349-6515-ös telefonszámon, valamint az info@kakasetterem.hu e-mail címen, és reméljük, hogy hamarosan személyesen is ellátogat majd hozzánk!