Vendéglátás

Bortartó szabadtéri rendezvényekre is!

bortartó

bortartó mindenhol megállja a helyét, ahol biztonságos, ám mutatós megoldást kell találni a palackok tárolására, ez alól pedig a szabadtéri rendezvények sem jelentenek kivételt. Válasszon praktikus állványt a boroknak, ami garantáltan felkelti az érdeklődést, és meggyőzi a hezitálókat is!

A tavaszi-nyári időszakban szinte egymást érik a fesztiválok és egyéb szabadtérre megálmodott rendezvények, melyeken a programok mellett mindig fontos szerepet kap a gasztronómia is. Ilyen eseményeken sokan kifejezetten keresik azokat a standokat, ahol ízletes borokat lehet kóstolni, de olykor még azok is szívesen elkortyolnak egy-egy pohár jól behűtött italt, akik egyébként kevésbé rajonganak érte. Nagy forgalmat lehet tehát bonyolítani a szabadtéri rendezvényeken, ezért mindenképpen érdemes megfontolni a kitelepülést, a standoknak pedig – sokminden egyéb mellett – elengedhetetlen kelléke egy jól megválasztott bortartó.

Ahogyan a borszaküzletekben és pincészetekben, úgy a standok esetében is vevőcsalogató megoldások után kell kutatni, így a bortartó sem lehet akármilyen. Olyan tárolóeszközt kell keresni a palackoknak, ami túlmutat a puszta funkción, és már-már dekorációs elemnek tekinthető. A fa bortartó pontosan ilyen, hiszen szakszerűen és biztonságosan lehet elhelyezni benne a palackokat, ugyanakkor rendkívül stílusos is. Az alapanyagból adódó klasszikus szépség és a különleges formavilág szinte vonzza a tekinteteket, és azt az üzenetet közvetíti, hogy nem érdemes tovább keresgélni, ez az a stand, ahol meg kell kóstolni egy pohár bort.

Ön is kitelepülést tervez, de úgy érzi, hogy valami még hiányzik? Fa bortartó nélkül szabadtéri rendezvényeken sem érdemes bort árusítani, és cégünk, a BIO FLAME, s.r.o. webáruházából akár azonnal be is szerezheti az Önnek tetsző változatot. Csupán annyi a dolga, hogy a www.borallvany-shop.hu webcímre kattint, ahol Ön elé tárul a választék, és néhány lépésben le is adhatja a rendelését. Ha kérdése lenne a kiszemelt bortartó kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!