Üzlet-vállalkozás

Zrt. alapítása egyszerűen és gyorsan online

Zrt. alapítás

Egyre több terve van, amelyeket szeretne vállalkozóként megvalósítani? Cég alapításán gondolkodik, de még nem tudja, melyik cégformát válassza? Egy vagy több személy által is lehetőség van Zrt. alapítására, ha rendelkezésre áll a megfelelő alaptőke. Online egyszerűen és gyorsan lebonyolítható a folyamat.

Sokan döntenek vállalkozás indítása mellett, hiszen előnyösebb a saját terveket örömmel megvalósítani, mint alkalmazottként tevékenykedni. Többféle cégforma alapítására van lehetőség, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást. Fontos, hogy mielőtt dönt, Ön is körültekintően tájékozódjon a feltételekről. A részvénytársaság egy vagy több személy által létrehozható, és lehet zárt körű vagy nyilvánosan működő gazdasági társaság. Abban az esetben alapítható, ha rendelkezésre áll az előre meghatározott számú és névértékű részvényekből álló alaptőke. Zrt. alapításra akkor kerülhet sor, ha elfogadott az alapszabály, és megtörtént az alaptőke rendelkezésre bocsátása. A Zrt. alapításához elengedhetetlen legalább 5 millió forint, ami lehet pénzbeli és nem pénzbeli hozzájárulás egyaránt. Lényeges, hogy tisztában legyen minden egyéb feltétellel is, amelyekről előzetesen bármikor informálódhat interneten keresztül. A Zrt. alapítását rendkívül egyszerűen intézheti, ha az online cégalapítás mellett dönt. Érdemes szakemberek tanácsát kérni, akik tapasztaltak ezen a területen, és minden kérdésére választ adnak.

Valósítsa meg a terveit könnyen, tegye meg a Zrt. alapítás első lépéseit kényelmesen! Spóroljon sok időt és energiát azáltal, hogy online intézi a Zrt. alapítással kapcsolatos teendőket! Megbízható segítséget nyújtunk a Cégalapításmost.hu Kft. munkatársaiként, minden fontos információhoz hozzájuthat a www.cegalapitasmost.hu weboldalon. Előzetesen tájékozódhat a cégalapítás díjakról, és letöltheti a szükséges dokumentumokat. Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a hétvégén is elérhető 06-70-2175701-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkre!