Nagy mennyiségben szeretné a reklámanyagokat a címzettekhez eljuttatni? Rengeteg feladata van az év végén, ezért nehézséget okoz ennek a megoldása? Érdemes a reklámanyagok borítékolását profikra bízni, akik nem csak a csomagolást vállalják, hanem igény szerint a postázást is.

Az ünnepek előtt szinte minden vállalkozás nagyobb forgalomra számíthat, így sokkal több a feladat. Az akciókról, az új termékekről, és más fontos tudnivalókról szóló reklámanyagok borítékolása nem maradhat el, ami idő- és energiaigényes teendő. A népszerűsítés, a vásárlói kör bővítése érdekében ennek kiemelt szerepe van.

Bizonyára igyekszik a tennivalókat Ön is csoportosítani, minél gyorsabb, ugyanakkor precíz munkát végezni. Ez rendkívül lényeges az év végi időszakban is, amikor a megszokottnál jobban kell a teljesítményre figyelni. A munka menyiségének növekedése jót jelent, mivel így több bevételre lehet számítani, viszont ilyenkor nem biztos, hogy elég a munkavállalók létszáma.

Nem szükséges új kollégákat ideiglenesen alkalmazni, és a jelenlegi munkatársakat sokkal jobban terhelni, ugyanis van ennél egyszerűbb megoldás. Lehetősége van a reklámanyagok borítékolását kiszervezni, így megbízható kezekben tudhatja a nyomtatványokat, és időben teljesíthet minden feladatot. Sőt választhat olyan szolgáltatót, ahol a postázást is lebonyolítják, így nem csak a csomagolással lehet elégedett, hanem a kézbesítés miatt sem kell aggódnia.

Készüljön kiváló minőségű, látványos reklámanyagokkal, amelyek segítségével egyre többen választják az Ön szolgáltatását! Ne aggódjon a reklámanyagok borítékolásának lebonyolítása miatt, bízza ránk a feladatot! A Portó Budapest Kft. munkatársaiként nagy tapasztalattal vállaljuk, rövid időn belül, precízen látjuk el a teendőket. Postázási szolgáltatást is nyújtunk, így egy kézben tudhatja a reklámanyagok borítékolását, és ezek eljuttatását is a címzettekhez. Szerezzen bővebb információt a www.porto.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-2393971-es telefonszámon, vagy a porto@porto.hu e-mail címen!