Üzlet-vállalkozás

Raklapos állványrendszer igény szerint, kiegészítő elemekkel

raklapos állványrendszer

Kiváló teherbíró képességgel rendelkező, nagy mennyiségű rakatok tárolására alkalmas szerkezetet keres? Szeretné a raktárát átláthatóan berendezni, és minden áruhoz könnyen hozzáférni? Ebben segít a raklapos állványrendszer, ami egyéni igény szerint tervezhető, és targoncákkal is egyszerűen használható.

Bármilyen termék gyártásával, eladásával, szállításával vagy tárolásával foglalkozik egy cég, szükség van egy megfelelő méretű, átgondoltan kialakított raktárra. Ennek kiemelt szerepe van a cég hatékony működésében, ezért fontos a rendelkezésre álló teret a lehető legoptimálisabban kihasználni. Annak érdekében, hogy az áruk védelme, tárolása ne okozzon problémát, elengedhetetlen a jó raktárberendezés. A legtöbb esetben nélkülözhetetlen a raklapos állványrendszer alkalmazása, mivel ez a szerkezet teszi lehetővé a nagy mennyiségű áruk helytakarékos, átlátható elhelyezését. A raklapos állványrendszer kialakításánál meghatározó tényező a munkafolyosó állványok közötti mérete, valamint az állvány magassága, amelyek függnek az alkalmazott targoncák típusától, jellemzőitől, és az épület magasságától is. Minden tényezőt fontos figyelembe venni, és célszerű olyan szolgáltatót felkeresni, ahol egyéni kérés szerint biztosítják a megfelelő raklapos állványrendszert. A maximális kihasználhatóság érdekében tanácsos kiegészítő elemeket használni, mint például a leesésgátló hátfalrács, vagy a keresztgerendák, amelyek megkönnyítik a tárolást.

Alakítson ki olyan munkaterületet, ahol biztonságosan, praktikusan tudja az árukat tárolni, és mindenhez hozzáférhet egyszerűen! Használja ki a raklapos állványrendszerek előnyeit, hiszen ezek segítségével könnyen megvalósíthatja a terveit! A MAXI-SZER Kft. munkatársaiként a legjobb minőségű anyagokból készült, strapabíró, időtálló szerkezeteket biztosítjuk kedvező áron. Széles kínálatunkban megtalálható többek között a raklapos állványrendszer is, amit egyéni kérésének megfelelően adunk át. Lehetősége van különböző kiegészítő elemeket is beszerezni, amelyek lehetővé teszik a biztonságosabb raktározást. Szerezzen bővebb információt a www.maxiszer.hu weboldalon, és forduljon hozzánk a 06-20-2685760-as telefonszámon, vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!