Üzlet-vállalkozás

Linx kartonfeliratozók a gyorsabb és könnyebb munkavégzéshez

Linx kartonfeliratozó

Termékek gyártásával vagy szállításával foglalkozik? Szeretné a kartonokat egyszerűbben és gyorsabban feliratozni? Gördülékenyen és hibátlanul végezheti a munkáját a Linx kartonfeliratozók segítségével.

A különböző áruk gyártása során nem csak a termékeket szükséges a megfelelő feliratokkal, jelzésekkel külön-külön ellátni, hanem az egységcsomagokat, a kartonokat is. Nagyon fontos, hogy könnyen beazonosítható legyen, pontosan mit tartalmaz az adott csomagolás, és a mozgatásánál mire kell ügyelni. A darabszám, a törékeny jelzés, és más információk megjelenítése egyaránt lényeges. A kartonok egyesével történő nyomtatása, feliratozása rengeteg időbe telik, és egyáltalán nem egyszerű folyamatosan precíz munkát végezni. A korszerű technológiának köszönhetően ma már beszerezhetőek Linx kartonfeliratozók, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik a feladatok teljesítését. A Linx kartonfeliratozók lehetővé teszik, hogy előre beállítsa, pontosan milyen és mekkora ábrákat, feliratokat szeretne az adott felületeken látni, és ezek pontosan hol legyenek. Rövid idő alatt is nagy mennyiség feliratozására kerülhet sor, így a munkavégzés gyorsabbá, hatékonyabbá válhat. Csupán néhány mozdulat, és már láthatóak is a kiválasztott jelzések.

Ha nem szeretné a teendők ellátását más vállalkozók számára kiadni, ugyanakkor igyekszik minél több időt spórolni, megéri a Linx kartonfeliratozókat alkalmazni! Cégünk, az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kiváló minőségű termékeket kínál kedvező áron. Széles választékunkban megtalálhatóak a Linx kartonfeliratozók, valamint más készülékek is, mint például a címkézőgépek, a címkeleválasztók, a címkenyomtatók, a vonalkódolvasók. Mindezek elősegítik a pontos, gyors, költséghatékony munkavégzést. Tudjon meg többet a Linx kartonfeliratozókról, és az egyéb hasznos eszközökről is a www.etisys.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és a felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-82-571133-as telefonszámon, vagy a sales@etisys.hu e-mail címen!