Üzlet-vállalkozás

Leltározás gördülékenyen, hatékonyan és pontosan

leltározás

Gyakran előfordul, hogy pontatlan adatokat kap a leltározást követően? Szeretne a készletéről valós képet kapni, és a hiányzó árukat folyamatosan pótolni? Döntsön a leltározás kiszervezése mellett, így minden alkalommal hibátlan megoldásra számíthat, és könnyen figyelemmel követheti a változásokat, egyszerűen kiszűrheti a különféle hibákat!

Leltárra szükség van a cég pénzügyi beszámolóihoz, valamint amiatt is, hogy tisztában legyen azzal, melyik termékből pontosan mekkora mennyiség áll rendelkezésre. A leltározás során képet kaphat arról, mely áruk sikeresek, és melyek nem kelendőek. Vannak olyan termékek, amelyek hosszú ideje állnak a polcon, nehezen eladhatók, és vannak olyanok, amelyek pótlása elengedhetetlen, hiszen folyamatosan fogynak. A leltározásnak köszönhetően pontos információkhoz juthat hozzá, amelyek segítségével csökkentheti a fenntartási költségeket, optimalizálhatja a készletrendelést. A leltározást követően átláthatja a raktárban lévő helyzetet, felfedezhet új lehetőségeket, így növelheti a bejövő profitot. Ha szeretne sok időt spórolni, és biztos lenni abban, hogy precíz munkavégzés történik a leltározás során, érdemes ezt a feladatot kiszervezni. Lehetőség van a leltárkészítésre egyidőben több helyen is, így hamar megkaphatja az eredményeket, és fennakadás nélkül oldhatja meg az ellenőrzést.

Ne legyen kétsége a leltári eredményeket illetően! Jusson hozzá minden alkalommal pontos adatokhoz, és végezze a munkáját eredményesen! Ebben segít Önnek cégünk, a Deep Water Kft.! Több éves tapasztalattal vállaljuk a leltározást egyszerre akár több helyszínen is. Teljes, időszakos, szúrópróba szerinti leltározást egyaránt végzünk rövid határidővel. A legmegfelelőbb időpontban, a munkafolyamatok zavartalan ellátására nagy figyelmet fordítva látjuk el a ránk bízott feladatot. Díjmentes helyszíni felmérést követően nyújtunk árajánlatot. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.deepwater.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-3365374-es telefonszámunkon, vagy az info@deepwater.hu e-mail címünkön!