Üzlet-vállalkozás

Fénymásoló bérlés: megbízható megoldás beruházás nélkül

fénymásológép bérlés

Vállalkozást indít, vagy más ok miatt van szüksége megbízható fénymásológépre? Szeretne nagy összeg kiadása nélkül kiváló minőségű berendezéshez hozzájutni? Rengeteg előnye van a fénymásológép bérlésnek, amelyekről érdemes Önnek is informálódni!

Vannak olyan berendezések, amelyek nélkül nem lehet a feladatokat megfelelően elvégezni. Ilyen a fénymásoló is, amire nem csak az irodai munkák során van szükség, hanem számos más munkaterületen is. A dokumentumok sokszorosítására alkalmas készülék többféle változatban kapható, így mindenki beszerezheti a célnak legmegfelelőbb típust. Ez azonban nem kis összegű beruházást jelent, ami problémát okozhat. Ha szeretné ezt elkerülni, kiváló megoldás a fénymásológép bérlés. A kölcsönzés teljes időtartama alatt előre tervezhetőek a költségek, nem kell váratlan kiadások miatt aggódni. Ha a tevékenysége során elengedhetetlenné válik a csere, bármikor lehetősége van a különböző teljesítményű és felszereltségű gépek közötti váltásra. A fénymásoló bérlésre kiadott összeget elszámolhatja költségként, rövid távon is gondolkodhat, és személyre szabott ajánlatot kérhet. Egy professzionális készülék beszerzése jelentős anyagi kiadással jár, amitől megkímélheti magát a fénymásológép bérlésnek köszönhetően.

Több, mint 20 éve eredményesen működő cégünk, a Büro 44 Irodatechnikai Kft. lehetőséget nyújt többek között a fénymásoló bérlésre is. Kedvező áron használhatja az Ön számára megfelelő típusú és teljesítményű berendezést. Nem csak az alacsony havi költség miatt érdemes a fénymásoló bérlés előnyeit kihasználni, hanem más szempontból is, ugyanis mi vállaljuk a karbantartást és a javítást is. Ezáltal egy kézben tudhat minden feladatot, és bármikor merül fel probléma a készülék működtetése során, gyors és megbízható segítséget kaphat, ami a bérleti díj része. Tájékozódjon részletesen a szolgáltatásainkról, és a nálunk elérhető gépekről a www.buro44.hu weboldalon! Forduljon hozzánk egyéni igényeivel a 06-1-2218175-ös telefonszámon, vagy az info@buro44.hu e-mail címen!