Üzlet-vállalkozás

Borsó vetőmag a kiváló minőségű termés biztosításához

borsó vetőmag termeltetés

Örömmel ültetne borsó vetőmagokat a földterületén, azonban nem tudja az egész éves munkát kifogástalanul ellátni? Segítségre van szüksége az eredményes növénytermesztéshez? Működjön együtt profi szakemberekkel, akik biztosítják a megfelelő hátteret a borsó vetőmag termeltetés során!

A növénytermesztésnek nagyon fontos szerepe van, hiszen elsődleges célja a kiváló minőségű élelmiszerek és takarmányok alapanyagainak előállítása. Meghatározó tényezők a természetes, ökológiai tényezők, az agrotechnikai eljárások, és a növények genetikai sajátosságai is. Az emberiség legrégebbi kultúrnövényei közé, a pillangósvirágúak családjába tartozik a borsó. Nagy szükség van rá, hiszen zöldségként és takarmányként is felhasználásra kerül. Konzervként, és mélyhűtött formában egyaránt forgalmazzák, mivel könnyen tartósítható. Ehhez azonban elengedhetetlen a kiváló minőségű borsó vetőmag, amit világos, napos helyen, mélyrétegű, jó tápanyag-ellátottságú földterületen célszerű gondozni. Ha Ön rendelkezik ilyen környezettel, nincs szüksége másra, ugyanis lehetősége van borsó vetőmag termeltetéssel foglalkozó szakemberekkel együttműködni. Érdemes a tavaszra időben készülni, hiszen csak így láthatja el a feladatait felelősségteljesen már a borsó vetőmagok ültetésekor is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a sikeres növénytermesztés érdekében! Végezze a munkáját eredményesen a saját földterületén! Cégünk, a Hungaro-farm Kft. megbízható segítséget nyújt annak érdekében, hogy ne kelljen a földjéről lemondania, és egész évben problémamentesen tudja a tevékenységét végezni. A szükséges mennyiségű vetőmagot biztosítjuk és előfinanszírozzuk, a termést pedig felvásároljuk fix áron, valamint tisztítási szolgáltatást is nyújtunk. Minden feltételről gondoskodunk annak érdekében, hogy a borsó vetőmag termeltetés, és más munkálatok során se merüljön fel gond. Szerezzen bővebb információt a www.hungarofarm.hu weboldalon, ahol hasznos tudnivalókat is olvashat a különböző növények termesztésével kapcsolatban! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-3889355-ös telefonszámunkon, vagy a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címen!