Lapradiátorokra van szüksége? Építkezik, és anyagok beszerzését végzi a fűtéshez? A radiátorok vásárlását gyorsan lebonyolíthatja, és könnyen hozzájuthat a különböző szerelvényekhez is.

Egy fűtési rendszer megtervezése szakértelmet kíván. A régen épült ingatlanoknál található kályhával történő fűtésről egyre inkább térnek át a központi fűtésre, vagy más egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldásra.

Mindenki szeretne kényelmesebb és egyenletesen meleg otthont, ezért a legtöbben elvégzik a korszerűsítést vagy az átalakítást. Ha Ön végzi a készülékek beszerzését, akkor keressen bennünket, és megkap minden segítséget! Tájékoztatjuk, és egyéni igényei szerint választhat a kínálatból. Hozzájuthat a szükséges radiátorokhoz, amelyek nálunk mindig rendelkezésre állnak.

Ha Ön fűtésszerelőként végzi a tevékenységét, akkor egy helyen megtalálja a radiátorokat és a különböző szerelvényeket is. Termékeink kiváló minőségűek, és az optimális teljesítmény elérését szolgálják. Az acéllemez magas minőségű korrózióvédelemmel ellátott, így teljesen ellenálló. A megfelelő méret és forma kialakítása a jó hőleadást teszi lehetővé, és a szép külalakot biztosítja.

Üzletünkben bőséges kínálattal várjuk Önt is. A szállítás a precíz, biztonságos csomagolásnak köszönhetően egyszerűen megoldható. Áruházunkban hozzájuthat a lapradiátorokhoz, a csőradiátorokhoz, és a fűtőbetétekhez is.

Egyre népszerűbbek a fürdőszobákban használt, törölközők szárítására is alkalmas csőradiátorok, amelyek a fűtés részeként, de kiegészítéseként is kiválóak.

Melegítse otthonát a nálunk kapható radiátorokkal! Ha szeretne gyors, megbízható és kényelmes kiszolgálásban részesülni, akkor érdemes cégünk, az Őrike és Társa Kft. szolgáltatását igénybe venni.

Nem csak a radiátorokat, hanem számos más terméket is megrendelhet tőlünk, amelyek kifogástalanul működtethetőek, és hosszú időn keresztül tesznek eleget az elvárásoknak. Informálódjon a www.orike.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-1-2975934-es telefonszámot, vagy írjon a kisker@orike.hu e-mail címre!