Vezetékek védelméről gondoskodik? Kábelek szigetelését szeretné hatékonyan megoldani? Számos esetben nyújtanak nagy segítséget az üvegszál tömlők, amelyek szélsőséges körülmények között is jól megállják a helyüket.

A különböző berendezések, vezetékek és kábelek alkalmazása során nagy szükség van a fokozott védelemre, főként magas hőmérséklet mellett. A mechanikai, hő-, szikra-, és tűzvédelemről fontos megfelelő módon gondoskodni, már a gyártás és a beszerelés alkalmával is.

Lényeges szempont, hogy milyen környezetben kerülnek felhasználásra az adott eszközök. Számos esetben elengedhetetlen a jó ellenálló képesség a benzinnel, a kenőolajokkal, a hidraulikus folyadékokkal szemben. Rugalmas, tartós hőállósággal jellemezhető termékek alkalmazására van lehetőség, amelyekkel kiváló eredményre juthat forró környezetben is.

Az üvegszálak kiválóan töltik be a szerepüket, többféle változatban és méretben elérhetőek. Az üvegszál tömlők tépőzáras, vastagfalú típusban, szilikongumi köpennyel is beszerezhetőek. A jellemzőkről előzetesen informálódhat, így nem okozhat gondot a kifogástalan megoldás rövid időn belül.

strapabíró, tartós üvegszálak nem nedvszívóak, könnyen bedolgozhatóak, széles körben jól felhasználhatóak. Attól függően, hogy pontosan milyen vezetékek, kábelek, vagy egyéb eszközök alkalmazásáról van szó, lehetősége van a lehető legjobb anyagokat biztosítani.

Szerezze be egyszerűen és gyorsan az üvegszálakból készült megfelelő termékeket! Végezze a munkáját hatékonyan és precízen, gondoskodjon a biztonságos működtetésről! Többféle változatban állnak rendelkezésére az üvegszál tömlők, és más hasznos anyagok is a WESTEX Kft. széles kínálatában.

Részletesen tájékozódhat a méretekről, a tulajdonságokról, így nem okozhat gondot a megfelelő felépítésű, az adott területre leginkább alkalmas termékek kiválasztása. Látogasson el a www.westex.hu internetes oldalra, és rendeljen bárhonnan, kényelmesen! Ha pedig kérdése merül fel, tanácsra van szüksége, hívja bizalommal a 06-94-510102-es telefonszámot, vagy írjon a westex@t-online.hu e-mail címre!