Termékek

Polírozás- polírozó korongok, tárcsák: gyors és precíz munkavégzés

polirozas

Munkadarabok készítésével foglalkozik? Fontos, hogy a tárgyak fényessé váljanak, és minden apró nyom eltűnjön a felületükről? Polírozással könnyen megoldhatja a feladatokat, ehhez azonban fontos, hogy rendelkezésére álljanak a legjobb minőségű, megfelelő típusú eszközök.

polírozás olyan technológiai eljárás, amivel a különféle anyagú eszközök felülete finomabbá tehető. A legtöbb esetben a polírozás különböző fázisokból álló munkafolyamat, először durvább, majd egyre finomabb polírozó anyagok segítségével kerülhet sor a finomításra. A polírozás- polírozó korongok alkalmazása nem okozhat gondot, ha rendelkezésre állnak a kiváló minőségű munkaeszközök. Az első lépések célja a felületi egyenetlenségek, bemélyedések, karcok eltüntetése. A polírozó korongok koptató hatása és anyaga eltérő, ezért fontos, hogy mindig a legmegfelelőbb típus használata mellett döntsön Ön is. A polírozó tárcsák is beszerezhetőek többféle változatban, érdemes mindent egy helyről megrendelni. A polírozó korong forgási sebességénél nem a percenkénti fordulatszámot kell alapul venni, hanem a kerületük sebességét. Minden olyan felület polírozására van lehetőség, amelynek az anyagszerkezete és szilárdsága lehetővé teszi. Elengedhetetlen a hozzáértés, a gyakorlat, ugyanis nagy a kockázat a polírozás során. A szakismeretek, és a kiváló eszközök birtokában precízen, eredményesen teljesítheti a feladatait.

Tegyen eleget az elvárásoknak minél egyszerűbben és gyorsabban! Szerezze be a precíz, hatékony munkavégzéshez szükséges eszközöket tőlünk! Cégünk, a D+D Duna Holz Kft. magas minőségű szerszámok széles kínálatát nyújtja, mindent beszerezhet egy helyen, amire szüksége van a tevékenységéhez. Polírozó tárcsa, polírozó korong, és egyéb termékek is megtalálhatóak nálunk, amelyek nélkülözhetetlenek a csiszolástechnika területén. Informálódjon részletesen a www.dunaholz.hu weboldalon, ahol megtekintheti többek között a polírozó szerszámokat is! Megrendeléssel kapcsolatban, és kérdéseivel keressen bennünket a 06-1-4241714-es telefonszámon, vagy a dunaholz@gmail.com e-mail címen!