Parkettázza a szobáit? Felújítja a nyaralóját? Talál olyan szolgáltatót, ahol mindent megvásárolhat egy helyen a kifogástalan burkoláshoz. Lehetősége van a parketta szegélyléc beszerzésére is, ami kiválóan tölti be a szerepét hosszú éveken keresztül.

A lakások és a családi házak helyiségeit különböző anyagokkal burkolják. A meleg burkolatok közül a legnépszerűbb a parkettával történő fedés. A szakemberek precízen előkészítik a területet, és megvásárolják a szükséges anyagokat. Lehetőség van saját munkavégzésre is a kiváló minőségű termékeknek köszönhetően.

Sokféle fából készítenek parkettát, és mindegyikhez rendelkezésre állnak a különböző kiegészítők. Egy szobában, a nappaliban vagy az étkezőben szépen mutat a természetes anyagból előállított burkolat. Az ajtóknál, a sarkoknál és a falaknál keletkeznek rések, amelyeket a parkettához illő parketta szegélylécekkel jól el lehet takarni.

Az igényes, precíz munka eredménye a hibátlan fedés. A falak mentén esztétikus zárást biztosít a parketta szegélyléc. A rögzítés megoldható ragasztással vagy rögzítőelemekkel. A legjobban akkor jár, ha egy helyről szerzi be az összes szükséges anyagot, beleértve a kiegészítőket is.

A választék óriási, a méreteket tekintve a kínálat pedig változatos. Talál olyan parketta szegélylécet, ami anyagában azonos, vagy illik a parkettához. Kapható a valódi fából készült, és a furnérozott változat egyaránt.

A helyiségek fedése sokkal természetesebb, ha erre fából készült termékekkel kerül sor. Az élettartamuk hosszú, a minőségük kiváló, a felületkezelés pedig a megfelelő védelmet biztosítja.

Ha felújítja a lakását, érdemes a régi padlószőnyeget parkettára lecserélni. A természetes anyagból nagyon kellemes környezetet alakíthat ki a családjának. Napjainkban már az irodákat és a különböző szolgáltatóhelyeket is ezzel fedik.

Ha építkezik, akkor a legjobb választás a szobákban és az étkezőben a parkettázás. Lehet, hogy jó vétellel olcsó ingatlanhoz jutott, de a korszerűsítést Önnek kell elvégezni. Ha hosszú időn keresztül nem szeretne a felújítással foglalkozni, akkor válassza ezt a burkolási módszert!

Teremtsen szép otthont, parkettázza a szobáit, és használja a parketta szegélylécet! Kényelmesen és gyorsan szerezheti be a szükséges termékeket a Csepel Parkett Kft. www.csepelparkett.hu weboldalán. Ha pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-30-0112245-ös telefonszámot, vagy írjon a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címre!