Termékek

O-gyűrűk a különböző felületek hatékony tömítéséhez

O-gyűrűk

Hidraulikus vagy pneumatikus működésű berendezések problémamentes üzemeltetéséért felelős? Speciálisan kialakított munkadarabok összeszerelésével foglalkozik, vagy javítási munkálatokat lát el? Az önműködő tömítések csoportjába tartozó O-gyűrűk kiválóan teljesítik a tömítési feladatokat.

Rengeteg készülékre, gépre, járműre, és egyéb eszközre van szükség, amelyekben anyagáramlás zajlik. Fontos, hogy a különböző anyagok ne érintkezzenek egymással, és a megfelelő helyen töltsék be a funkcióikat. Annak érdekében, hogy két egymással közvetlenül kapcsolódó tér között gátolva vagy mérsékelve legyen az anyagáramlás, nélkülözhetetlen a megfelelő tömítések alkalmazása. Funkcionális, védőtömítések, valamint biztonsági tömítések egyaránt beszerezhetők, amelyek közül lényeges, hogy a cél szerint, és kiváló minőségű terméket válassza. Nem csak a feladatuk, hanem a csatlakozófelületek egymáshoz való viszonya alapján is megkülönböztethetőek a tömítőelemek. Az O-gyűrűk széles körben használt, időtálló kellékek, amelyek nyugvó vagy mozgó felületek tömítéseként egyaránt kitűnően megállják a helyüket. Többek között a hidraulikában, a pneumatikában, a karima- és csavartömítésekben, a szelepek, és a csúszógyűrűk esetében is eleget tesznek az igényeknek az O-gyűrűk. Méretsor szerint, végtelenített vagy zsinór formában is sor kerülhet az O-gyűrűk gyártására. A végtelenített O-gyűrűk széles mérettartományban állnak rendelkezésre, így Ön is könnyen hozzájuthat az ideális termékhez. Nagyon fontos a magas minőség, és a pontos méret, ugyanis csak így számíthat időtálló megoldásra.

Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. különböző tömítőelemek gyártásával foglalkozik, így egy helyen juthat hozzá a kellékekhez. Több évtizedes tapasztalattal teszünk eleget a kéréseknek, széles kínálatunkban megtalálhatóak az O-gyűrűk is. Informálódjon a termékeinkről, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.ktt.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címünkön!