Medencékkel kialakított létesítményt üzemeltet? Bővíti a szolgáltatásai körét, vagy a saját otthonában szeretne fürdőzni, úszni? A tisztaság, az egészség megőrzése érdekében nélkülözhetetlen a medence fertőtlenítőszerek használata, amelyek többféle változatban állnak rendelkezésre.

A vízparti kikapcsolódás varázsa nem csak a természetben, hanem a lakóingatlanok, a szálláshelyek, és a különböző létesítmények területén is élvezhető. Könnyen megoldható a különböző méretű és alakú, fürdésre és úszásra alkalmas medencék kivitelezése. Egy gyönyörű medence a kert dísze is lehet, ezért érdemes élni a lehetőséggel.

Bármilyen típusú és bármekkora méretű medence áll rendelkezésre, felelősséggel jár a működtetése. Fontos feladat a tisztaság fenntartása a vízben és ennek környezetében is. A beltéri és a kültéri medencék esetében egyaránt szükség van a megfelelő vízkezelő szerek alkalmazására. Ennek hiánya miatt számos probléma alakulhat ki, ami nem kedvez a tulajdonosnak és a fürdőzőknek sem.

A medence vizének tisztasága nem csak a higiéniát tekintve lényeges, hanem az alkatrészek károsodásának meggátolását illetően is. Korszerű, kiváló minőségű medence fertőtlenítőszerekkel biztosítható a kifogástalan tisztaság, és megelőzhetőek a kellemetlenségek. A karbantartás többféle műveletből áll, a pH-érték beállítása, a klórozás, az algaölő szerek alkalmazása, valamint a pelyhesítés is fontos teendők.

A medence fertőtlenítőszerek sorában megtalálja a kombinált klórtablettát, a csőrendszer tisztító tablettát, a klór granulátumot, a vízkezelő adalék egységcsomagokat is. Érdemes olyan szolgáltatót választani, ahol elérhető minden egy helyen. Ezáltal kényelmesen, sok időt és energiát megtakarítva szerezheti be a szükséges termékeket.

Keresse fel a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. weboldalát a www.kerexobuda.hu címen, és informálódjon a különböző medence fertőtlenítőszerekről! Megkaphat más medence működtetéshez elengedhetetlen anyagokat, eszközöket is. Ha pedig kérdése merül fel, érdeklődjön a 06-1-4360120-as telefonszámon!