Termékek

Homokszűrő a kifogástalanul tiszta vízért

homokszűrő

Kivitelezésre készül, vagy már van kerti medencéje? Szeretné ennek előnyeit minél több éven keresztül élvezni? A kifogástalan állapot megőrzése, és az egészség érdekében is fontos a rendszeres karbantartás, a víz tisztán tartása. Ebben segít a homokszűrő, ami többféle változatban áll rendelkezésre.

Az otthoni környezetben, és a létesítmények területén található medencék vizének tisztán tartása egyaránt lényeges. Ennek érdekében elengedhetetlen a folyamatos vízforgatás és szűrés. Ha erre nem kerül sor, az álló vízben, amit süt a nap, hamar elszaporodnak az algák és más szennyeződések. Ez nem csak az esztétikus megjelenés szempontjából előnytelen, hanem veszélyt jelent az egészségre. Speciális kialakítású, egyszerűen kezelhető medence homokszűrővel a legapróbb részecskék is kiszűrhetőek a vízből. A homokszűrő főbb elemei a vízforgatásra alkalmas szivattyú előszűrővel ellátva, a homoktartály, valamint a váltószelep. Különböző teljesítményű készülékek állnak rendelkezésre, így mindenki beszerezheti a medencéje adottságainak megfelelő típust. Nem célszerű kizárólag az ár alapján dönteni, ugyanis egy megbízható homokszűrővel hosszú éveken át oldhatja meg a tisztítást gördülékenyen. A homokszűrős vízforgató nem csak a tisztaság fenntartásában nyújt hatékony segítséget, hanem egyenletessé teszi a víz hőmérsékletét is, mivel nem alakulnak ki hőrétegek.

Gondoskodjon a víz tisztaságáról kiváló minőségű eszköz segítségével! Válassza ki a medence méretének megfelelő terméket, és lássa el a feladatot egyszerűen! Cégünk, a PGPLAST Kft. széles kínálatában elérhető többféle homokszűrő, lehetősége van szett vásárlására. Bármilyen típusú medencét üzemeltet, nálunk hozzájuthat a tökéletes homokszűrőhöz. Korrózióálló anyagokból készült szivattyúk állnak a rendelkezésére, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az elvárásoknak. Informálódjon részletesen megbízható termékeinkről a www.pgplast.hu weboldalon! Ha pedig tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-20-5420672-es telefonszámon, vagy az info@pgplast.hu e-mail címen!