Termékek

GRP járórács: strapabíró burkolat a balesetmentes közlekedéshez

GRP járórács

Gyakran válik csúszóssá a burkolat a létesítménye területén? Szeretné a baleseteket megelőzni, a problémamentes közlekedést egyszerűen biztosítani? Bármilyen környezetben van szükség ennek a feladatnak a megoldására, érdemes strapabíró, kiváló minőségű GRP járórácsot alkalmazni.

A mindennapi életben nagyon fontos a biztonságos közlekedésről gondoskodni, és kiemelt figyelemre van szükség azokon a területeken, ahol sokan fordulnak meg. Az ipari munkaterületen, a létesítmények, az intézmények közvetlen környezetében, és számos más helyen is szükség van a csúszásmentesítésre. A következő hónapokban ez főként fontos, hiszen a kevés csapadék is lefagyhat a lépcsőre, ami balesetet okozhat. Nem csak kültéren, hanem beltéren is elengedhetetlen a veszélyes helyzetek megelőzése. A kifolyó anyagok, a takarítás utáni vizes felület, és egyéb esetek is jelenthetnek gondot, ezért célszerű erre előre gondolni. Nagy segítséget jelent a GRP járórács, ami többféle változatban áll rendelkezésre, és egyedi méretben rendelhető. A GRP rács különböző felületekkel kapható, lehet csiszolt és védőréteggel ellátott, megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A GRP járórács nem vezeti az áramot, könnyű, és kényelmes rajta járni. Nincs szükség karbantartásra, így is hosszú időn keresztül tesz eleget az elvárásoknak.

Gondoskodjon a saját, a munkatársai, és a látogatók biztonságáról is a padló csúszásmentesítésével! Helyezzen a szükséges területekre GRP rácsot, amivel megelőzheti a problémák kialakulását! Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. kiváló minőségű termékeket biztosít kedvező áron. Többféle eszköz közül választhatja ki a célnak leginkább megfelelő típust, különböző méretekben áll rendelkezésre a GRP járórács is. Szabványok szerinti tanúsítást követően adjuk át a GRP rácsot. Rengeteg információt megtudhat az általunk nyújtott lehetőségekről a www.necsusszel.hu weboldalon. Felmerülő kérdései esetén pedig készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-2248585-ös telefonszámon, vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!