Magas hőmérsékleten, vagy erőteljes hőmérséklet ingadozás esetén is jól helytálló tömítőelemekre van szüksége? Gyártással vagy javítással foglalkozik, így rendszeresen használ fel ilyen termékeket? Számos esetben a legjobb megoldás a grafit tömítések alkalmazása, amelyeket beszerezhet közvetlenül a gyártótól, a célnak megfelelően.

A gépek, a berendezések, a járművek, és más eszközök alkalmazásához is szükség van a tömítésekre. Mindezeknél különböző, egymással kapcsolódó terek működnek, amelyek között az anyagáramlást fontos mérsékelni, vagy megakadályozni. Erre a célra szolgálnak a tömítőelemek, amelyek különféle típusai állnak rendelkezésre.

A felhasználási területtől függően más-más méretű és tulajdonságú tömítőelemek elhelyezésével lehet a kifogástalan működést megoldani. Sok esetben elengedhetetlen a magas hőmérséklettel, a hőingadozással szembeni ellenállás, a strapabírás. A lúg, a sav, és más anyagok hamar kárt okozhatnak, és meggátolhatják, hogy a tömítés megfelelően töltse be a szerepét. Ilyen esetekben is kiváló eredményt lehet elérni a grafit tömítésekkel, amelyek ellenállnak mindezeknek.

Előfordulhat, hogy egy adott közegben nem kivitelezhető a kenés, ilyenkor is eleget tesznek az elvárásoknak a grafit tömítések. Érdemes közvetlenül a gyártót felkeresni, ahol a megbeszélt határidőn belül, egyéni kérés szerint adják át a megfelelő típusú és mennyiségű terméket.

Biztosítsa a kifogástalan, tartós tömítést kiváló minőségű termékek segítségével! Szerezze be a grafit tömítéseket közvetlenül a gyártótól! Cégünk, a Tóth és Társai Tömítésgyártó és Forgalmazó Kft. gyártmányai közé tartoznak a grafit tömítések is, amelyek különböző változatokban rendelhetőek. Az anyagjellemzőkről, a műszaki paraméterekről, és más fontos tudnivalókról részletesen olvashat a www.tothtomites.hu internetes oldalon. Gyors és megbízható megoldást nyújtunk, így gördülékenyen tudja az elvárásoknak megfelelő termékeket biztosítani. Forduljon hozzánk egyéni igényeivel a 06-20-4447030-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@tothtomites.hu e-mail címre!