Éremmel jutalmazza a legjobb eredményt elérő résztvevőket? Díjátadó ünnepségre készül? Az éremdoboz megfelelő csomagolás a jutalomként adott, vagy a már meglévő elismerés elhelyezéséhez.

Az intézményekben, az egyesületeknél, és a szélesebb körben megrendezett versenyek alkalmával a rendezők valamilyen díjakkal és ajándékokkal kedveskednek a résztvevőknek. A legjobban teljesítő emberek örömmel veszik, ha éremmel jutalmazzák őket. Az átadás során gondot fordítanak a csomagolásra is, ezért beszerzik a leginkább megfelelő éremdobozokat.

Az ünnepelteknek egy nem mindennapi élményben van részük, amikor megkapják az elismerést, amit büszkén mutatnak meg másoknak is. Az éremdoboz kiválóan alkalmas a benne lévő díszek biztonságos tárolására, és esztétikailag is pozitív hatást kelt.

Ha Önnek valamilyen gyűjteménye van az otthonában, és szeretné szépen, védetten tárolni, akkor megvásárolhatja a különböző méretű eszközöket. Ajándéknak is kiváló ötlet az éremdoboz, amit jól ki lehet használni.

A díszes doboz általában fából készül, és változatos a felületkezelés módja. Hozzájuthat festett, lakkozott, pácolt tárolásra alkalmas dobozhoz, valamint az alakot és a méretet tekintve is széles választékban áll rendelkezésre.

Az érmek elhelyezéséhez olyan csomagolásra van szükség, amely óvja is ezeket, valamint hosszú ideig használható. A fát, mint természetes anyagot mindenki szereti, és szívesen választja tároláshoz. Az állagmegóvás sokáig megoldható az alapos kezeléseknek köszönhetően. Utódainak is átadhatja a megőrzött érmét, vagy akár a teljes gyűjteményét, ami az éremdobozban van a legjobb helyen.

Évfordulóra vagy más alkalomra kiváló ötlet ajándéknak, mivel nem csak szép, hanem hasznos is. A versenyek időpontjára nagyobb mennyiségben is beszerezheti, így időben gondoskodhat az elismerések tökéletes csomagolásáról.

Válassza ki a legmegfelelőbb éremdobozokat a díjátadáshoz vagy a meglepetéshez! Könnyen hozzájuthat a megfelelő termékhez a Díszdoboz Kft. széles kínálatában. Látogasson el a www.diszdobozkft.hu weboldalra, és hívja bizalommal a 06-1-2782959-es telefonszámot, vagy írjon az info@diszdobozkft.hu e-mail címre!