Termékek

Egyedi italtartó dobozok a díszes és praktikus tároláshoz

Egyedi italtartó dobozok

Ajándékozásra készül, és nincs csomagolása a borhoz? Kedvenc italát szívesen magával vinné az utazásra, de gondot jelent a biztonságos tárolás? Egyedi italtartó dobozokban megfelelően elhelyezheti az üvegeket.

Magyarországon több híres borvidék található, ahol a termelt szőlőből jó minőségű borokat készítenek. Ha Ön kirándul, és szívesen vinne haza a tájegység boraiból, akkor érdemes egyedi italtartó dobozokat vásárolni. Amennyiben szeretne valamilyen italt ajándékozni, akkor esztétikusan elhelyezheti egyedi italtartó dobozban, ami növeli a meglepetés értékét. Az emberek összejöveteleket rendeznek az egyes ünnepnapokon. Minden házigazda örül, ha kap egy italt, különösen, ha ez egy szép dobozban érkezik. Az egyedi italtartó dobozok kiváló megoldást nyújtanak a csomagoláshoz, amelyeket később is lehet használni. A fából készült eszközöket kedvelik az emberek, egy natúr vagy lakkozott fadobozban biztonságosan lehet bármilyen üveges italt tárolni. Ez az anyag könnyű, így nem növeli tovább az ital súlyát, de kellő védelmet ad a törékeny üvegnek. A fa időtálló és megfelelően kezelve hosszú évekig megőrzi a minőségét. Lehetősége van dupla méretű dobozt is vásárolni, amiben két üveg is elfér. Az egyedi italtartó dobozokat használhatja mini bárszekrénynek, mint hangulatos italtartókat. Az egyszerűbb kivitelezés mellett talál üvegajtós vagy fémbetétes egyedi italtartó dobozokat is. Ezeket a tárgyakat magával viheti üdülés, utazás alkalmával, így könnyen szállíthatja a kedvenc italait. Az egyedi italtartó dobozok díszei lehetnek a konyhájának, amelyekről szép emlékek juthatnak eszébe. Ital nélkül is szép ajándékok az egyedi italtartó dobozok, amiket mindenki örömmel fogad.

Válasszon a többféle egyedi italtartó doboz közül egyéni igényeinek megfelelően! Különböző termékekkel várjuk cégünk, a Díszdoboz Kft. webáruházában. Nem csak italok elhelyezésére alkalmas eszközöket nyújtunk, hanem más típusú egyedi dobozokat is. Tekintse meg mindezeket a www.diszdobozkft.hu weboldalon, és bármilyen kérdése merül fel, hívja a 06-1-2782959-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@diszdobozkft.hu e-mail címre!