Termékek

A heverők a délutáni szieszta ideális bútorai!

heverők

Amikor otthonunk berendezését tervezzük, akkor egyszerre figyelembe kell vennünk praktikus, kényelmes és esztétikai szempontokat is. Hiába szeretnénk egy szuper sarokgarnitúrát, ha nem fér be a szobába, de lehet akármilyen kényelmes egy fotel, ha egyáltalán nem illik a szoba stílusához és emiatt néhány hét múlva meg is válunk tőle. Sok esetben jelentenek ideális megoldást a heverők, ugyanis ezek a bútorok számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük ezt egy kicsit bővebben, vagyis miért érdemes beruházni egy heverőbe!

heverők tulajdonképpen olyan egyszemélyes ágyak, amik nem foglalnak sok helyet, ugyanakkor kényelmesen használhatóak üléshez és fekvéshez is. Mivel nem kell a nyitásukkal, illetve az összezárásukkal bajlódni, ezért nagyszerű választásnak bizonyulnak például a délutáni sziesztához, amikor csak jól esik egy kicsit ledőlni, mindenféle előkészület nélkül. A heverőn fekve kényelmesen tévézhetünk, olvashatunk, de természetesen alváshoz is használhatjuk. A heverők előnye, hogy általában nagy ágyneműtartóval rendelkeznek, így egy remek tárolóhelyet is kapunk velük. A termék kiválasztásánál a méreten kívül érdemes azt is figyelembe venni, hogy jobbos vagy balos, rugós vagy szivacsos kivitelű a bútor és persze a megjelenést is. Fontos, hogy színben és stílusban illeszkedjen a meglévő berendezéshez, hiszen nem szerencsés, ha bármelyik bútor elüt a többitől.

Fontos, hogy a heverő rendeléshez megbízható céget válasszunk. Érdemes előtérbe helyezni a jó ár-érték arányt, hiszen hiába olcsó egy termék, ha instabil, ha egy hónap alatt kikopik a szövete vagy ha néhány hét alatt eltörik benne a rugó. Amennyiben olyan céget keres, ahol garantáltan magas minőségű heverőt vásárolhat, a legjobb helyen jár! Kínálatunk megtekintéséhez látogasson el a www.szantalbutor.hu honlapra, ahol bővebb információt talál rólunk és termékeinkről! Ha pedig kérdezni szeretne vagy egyedi elképzelése van, hívjon minket a +3630/966-29-20-as telefonszámon vagy írjon nekünk a szantal-butor@freemail.hu e-mail címre!