Kereskedelem

Tahi Faiskola: növények az egészségesebb és szebb környezetért

Tahi Faiskola

Szeretne szebb, élhetőbb környéken lakni? Szívesen tartózkodik olyan környezetben, ahol rengeteg növény található? Akár saját otthona szépítéséről van szó, akár a települése rendben tartásáért és korszerűsítéséért felelős, lehetősége van fákat, bokrokat, örökzöldeket ültetni. Válassza ki a növényeket a Tahi Faiskolában, ahol egészséges és csodaszép élőlények várják!

A növények létfontosságú szerepet töltenek be a földi élet fennmaradásában. Az oxigéntermelés, a talaj megkötése, a táplálék előállítása mellett számos más feladatot is ellátnak. Annak érdekében, hogy minél több egészséges és szép növény éljen, sokat tesznek a faiskolákban. Ilyen nagyszerű hely a Tahi Faiskolánk is, ahol felelősségteljesen gondozzuk, neveljük a fákat, a cserjéket, és a fenyőféléket is. Kiváló minőségű földterület áll rendelkezésre, ahol minden más szükséges feltételt biztosítunk a növények helyes fejlődése érdekében. Tahi Faiskolánkban értékesítünk is, így közvetlenül tőlünk, a növények gondozóitól veheti át a szebbnél szebb élőlényeket.

Egészséges és csodaszép növények közül választhat egyéni elképzelései szerint, ha Tahi Faiskolánkat választja! 1963 óta segítünk azoknak, akik szeretnék a környezetüket szebbé varázsolni. Folyamatosan bővülő kínálattal várjuk, különböző díszfák, cserjék, méretes fák, örökzöldek, és szoliter növények is Tahi Faiskolánkat díszítik, amelyek közül bármikor magával viheti az Ön számára megfelelő növényeket. Szélsőséges körülményeket jól tűrő, edzett élőlényekkel gazdagodhat, amelyek segítségével különlegesebb és egészségesebb környéken élhet. Felelősségteljes munkával, kiváló minőségű anyagokkal, és korszerű eszközökkel látjuk el a feladatainkat. Ennek köszönhetően minden növényünk egészségesen fejlődhet, és kifogástalan állapotban kerülhet az új gondozójához.

Tudjon meg többet Tahi Faiskolánk tevékenységéről a www.tahi.hu weboldalon, ahol megtekintheti online elérhető katalógusunkat is! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy az info@tahi.hu e-mail címünkön!