Olyan szalont keres, ahol széppé varázsolhatja a bőrét? Szeretné az alakját előnyösebbre változtatni? A legújabb technológia lehetővé teszi kíméletes módszer alkalmazását, és választhatja a Velasmooth alakformálást.

Egyre több ember küzd a súlyfelesleggel, ami több szempontból megnehezítheti az életet. A túlsúly akadályt jelenthet a mozgásnál, aminek hiányában további kilók rakódhatnak le a testen, így még kellemetlenebb helyzetbe kerülhet. A kövérség miatt kialakulhatnak bizonyos betegségek, ezért érdemes időben valamilyen módszert választani a fogyáshoz.

Vannak, akik csak néhány kilótól szeretnének a nyári szezon előtt megszabadulni, számukra is rendelkezésre áll a megoldás. Budapesten működik olyan szalon, ahol többféle szolgáltatást megtalál Ön is. Megéri tájékozódni, a lehetőségeket megtekinteni, és kihasználni a szakemberek tudását, a világszínvonalú gépek alkalmazását.

A Velasmooth alakformálás egy kellemes és kíméletes módszer, a hatása pedig teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. A szalonban kényelmesen pihenhet, és rábízhatja magát a hozzáértő kezekre.

Hamarosan meggyőződhet róla, hogy az eljárás segít Önnek a fogyásban, a bőre pedig megszépül. A Velasmooth alakformálás több szempontból előnyös:

– csökkennek a zsírpárnák,

– feszesebb lesz a bőr,

– javul az egyes testrészek tónusa,

– egyszerre több pozitív hatás éri a testet.

A pulzáló, vákuumos kezelés, a rádiófrekvenciás sugarak, és az infravörös fény együttes alkalmazása kiváló eredménnyel jár. A kezelés következményeként felgyorsul az anyagcseréje, ami jótékonyan hat a bőrre, valamint az alatta található szövetekre is.

A Velasmooth alakformálás segítségével eltávoznak a szervezetéből a lerakódott salakanyagok és zsírsejtek, valamint a kialakult vizesedés is megszüntethető. A cellulitiszes bőr kisimul, csökken a körméret, szebb és előnyösebb lesz a megjelenése, valamint egészségesebbé válik a szervezete.

Érdemes az Evitál Parkot rendszeresen felkeresni, és ezt a lehetőséget kihasználni. Rövid idő után látványos javulást fog tapasztalni, így nagyobb önbizalommal, jobb közérzettel élheti a mindennapjait.

Készülhet a nyári strandolásra, megszabadulhat a télen felszedett felesleges kilóktól. Önfeledten élvezheti a meleg időben a lenge, kivágott, rövidebb ruhák viseletét, mivel már nem zavarja a narancsbőr és a testsúlyfelesleg. Szerezzen bővebb információt a www.evitalpark.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-30-8863816-os telefonszámot, vagy írjon az info@evitalpark.hu e-mail címre!