Egyszerű megoldások

Vályogfal szigetelés az épület felújításához

vályog fal szigetelés

Vályogházban lakik, és szeretné a falak vizesedését megszüntetni? Eladja az ingatlanát, de előtte felújítást végez? Új épület vásárlása helyett a meglévő vályogházat szeretné lakhatóvá tenni? A megfelelő technikával elvégzett vályogfal szigetelés újra szárazzá és komfortossá varázsolja a lakóházát.

A régen épült ingatlanoknál előfordul, hogy nem megfelelő az alapozás, vagy hiányzik a szigetelés. Ilyen esetekben tapasztalni lehet a falak vizesedését, ami több szempontból előnytelen. Az új technológiáknak köszönhetően többféle módszer alkalmazására van lehetőség a vizesedés megszüntetése érdekében.

A vályogházak esetében körültekintően kell eljárni, mivel nem mindegyik technológia alkalmazható. Ha kellemetlen, dohos szag van a helyiségben, vagy penészesek a falak, akkor mindenképp gyanakodhat a fal vizesedésére. Érdemes olyan szakembert megkeresni, aki ismeri a különböző szigetelési módszereket, és a legmegfelelőbbet ajánlja Önnek.

A vályogfal szigetelése is megoldható speciális módszerrel. A kiváló minőségű anyag, amit a falba préselnek lezárja a víz útját, és megállítja a vizesedést. Rövid idő után száraz lesz a fal, megszűnik a penészesedés, és újra kellemes környezet alakul ki a helyiségben.

A vályogfal szigetelést gyakorlott szakemberek végzik, akik ismerik a ház tulajdonságait, és megfelelően alkalmazzák az új technológiát. A helyszíni szemlén megállapítják a vizesedés mértékét, és javaslatot tesznek a munkára. A vályogfal szigetelés rövid idő alatt elkészül, így nem kell kiköltözni a házból, és hamarosan kényelmesen lakhatóvá válik.

Vályogfal szigetelés segítségével komfortosabb lesz az ingatlana, megóvhatja, sőt javíthatja az állapotát, és növelheti az értékét.

Használja ki a korszerű technológia előnyeit, bízza ránk a vályogfal szigetelést! Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. munkatársai többféle módszer alkalmazásával nyújtanak segítséget a szigeteléshez. Az acéllemezes technológia kiváló megoldás vályogfal esetén is. Jusson bővebb információhoz a www.bonasi.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-70-5206663-as telefonszámot, vagy írjon az info@bonasi.hu e-mail címre!