Egyszerű megoldások

Utánfutó kölcsönzés: praktikus és kényelmes megoldás!

utánfutó kölcsönzés

Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, amelynek szolgáltatásai többek között az utánfutó kölcsönzés is megtalálható? Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal a GLOKAR Kft.-hez, és döntsön Ön is praktikus, kényelmes, gazdaságos megoldás, azaz a bérlés mellett!

Mikor éri meg az utánfutó kölcsönzés mellett dönteni, illetve milyen előnyei vannak a szolgáltatásunknak? Mutatjuk! Amennyiben Ön is nagyobb méretű árucikkeket vásárol, nem feltétlenül kell fuvaros mellett dönteni, valamint az sem ajánlott megoldás, hogy a fizika törvényeit meghazudtolva próbáljuk bezsúfolni a gépjárműbe a termékeket.

Ha tehát Ön is nagyméretű árucikkeket, termékeket szeretne beszerezni, vagy nagyobb rakományt szállítana, ugyanakkor nem akar méregdrága áron fuvart / sofőrt rendelni, illetve plusz üzemanyagot fizetni, döntsön Ön is az utánfutó kölcsönzés mellett! Összegezve tehát az utánfutó kölcsönzés legfőbb előnyei között érdemes megemlíteni, hogy nem kell plusz üzemanyagot tankolni, illetve nincs szükség furvar/sofőr-bérlésre sem.

Különböző típusú és rakodóterű utánfutókkal várjuk azokat, akik tőlünk szeretnének utánfutót kölcsönözni. Az elérhető jármű-flottánk technikai specifikumairól részletesen olvashat honlapunkon! Fontos kiemelni, hogy az utánfutók minimális bérleti díja két óra, foglaláskor egy nap. A lefoglalt eszközöket reggel nyolc óráig el kell szállítani, máskülönben kiadjuk másnak. Fontos szempont továbbá az is, hogy az utánfutót az országból kivinni kizárólag az előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az utánfutó kölcsönzés feltételeinek részleteiről? Kíváncsi a bérelhető utánfutóinkra, illetve a további szolgáltatásainkról is bővebben olvasna? Ne hezitáljon, kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.glokar.net-en minden fontos további részlet megtalálható! Kérdéseivel, kéréseivel lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségek egyikén! Kereshet minket a +36-1/403-32-13-as vagy a +36-30/211-99-76 telefonszámon, illetve írásban a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címen várjuk megkeresését! Kérje Ön is ajánlatunkat még ma az utánfutó kölcsönzéshez!