Egyszerű megoldások

Tetőfóliával könnyen spórolhat energiát!

tetőfólia

Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy komfortos, kényelmes, költséghatékonyan fenntartható ingatlanban tudjon élni? Energiahatékonyság szempontjából elengedhetetlen a megfelelő szigetelés. Korszerű eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítségével hatékony megoldásra juthat Ön is. Nem érdemes a tetőfólia alkalmazását mellőzni, ugyanis ezzel nagy mennyiségű energiát spórolhat rendszeresen.

Bizonyára szeretne minél kevesebbet fizetni a fűtésért, és a legnagyobb nyári melegben szüksége van a kellemes környezetre, ahol nyugodtan pihenhet. Mindezek érdekében nem hiányozhat az ingatlan hatékony szigetelése, hiszen jelentős mértékben ezen múlik, mennyibe kerül a komfortos otthon fenntartása. A rendszer nagyon fontos eleme a tetőfólia, amely a párazárás, párafékezés, páraáteresztés megoldása. Ha még nem választotta ki a tetőtér szigeteléséhez a tetőfóliát, célszerű minél hamarabb megtenni. Minél alacsonyabb hajlásszöge van a tetőtérnek, annál erősebb tetőfólia alkalmazására van szükség. Találkozhat a hőtükör fólia elnevezéssel is, ami kiválóan tölti be a szerepét akár a radiátor mögé helyezve. A hőtükör fólia visszaveri a radiátorból kijövő hősugarakat, ezáltal nem engedi, hogy a falon keresztül távozzon a hő, nem melegíti feleslegesen a falat. Számos más megoldás is létezik, amelyek segítenek az ingatlant melegen tartani a hideg napokon, nyáron pedig távol tartják a kintről áradó meleget.

Szerezze be megbízható helyről az ingatlan szigeteléséhez szükséges termékeket! Ne feledkezzen meg a tetőfólia alkalmazásáról sem, hiszen ezzel sokat spórolhat az évek során! Cégünk, a Var-Szig Kft. webáruházában többféle megoldással várjuk, így egyéni igényei, és az ingatlan adottságai alapján választhatja ki a tökéletes termékeket. Széles kínálatunkban megtalálhatja a tetőfóliát, valamint a felhasználáshoz szükséges segédanyagokat is. Tájékozódjon kedvező árainkról, és intézze egyszerűen a beszerzést a www.akcios-hoszigeteles.hu internetes oldalon! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-70-3197360-as telefonszámon, vagy a varszig@gmail.com e-mail címen!