Építkezés előtt áll, és gondot okoz a elburjánzott növényzet? Nem boldogul egyedül a zöldterület rendben tartásával? Kérje a telektisztítást olyan cégtől, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtanak!

Napjainkban is zajlanak építkezések, és az emberek otthonaik megteremtését tervezik. Ha a megvásárolt telek elhanyagolt állapotban van, akkor a kivitelezés megkezdése előtt a legfontosabb teendő a telektisztítás.

A lágyszárú növények kaszálása egyszerű, de az építkezést akadályozó fák kivágása, a bokrok megszüntetése már nagyobb feladattal jár. Találhat olyan szolgáltatót, ahol mindenben segítenek Önnek.

A szakemberek kivágják a fákat, eltávolítják a rönköket, eltüntetik a bozótokat, és teljesen megtisztítják a terepet. Minden felesleges ág levágásra kerül, és a hulladékokat is elszállítják. Óriási segítség az ágdaráló alkalmazása, mivel így sokkal könnyebben elfuvarozható a sok ág, de akár talajtakarásra is felhasználható a szabad területeken.

Sokan vásárolnak használt ingatlant, aminek az udvarát, a kertjét már régóta nem művelik, ápolják. Rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ha szakembert bíz meg a telektisztítással. Rövid idő alatt újjá varázsolják a környezetét, és elkezdheti otthona kialakítását.

Ha nyaralója van, vagy vendéglátóhelyet működtet, és kevés ideje jut a fűnyírásra, a növények metszésére, esetleg szeretné a zöld területet átalakítani, akkor ezt könnyen megteheti a rendelkezésre álló segítséggel. A túlságosan elterjedt növényzetet nehéz eltávolítani, és fáradtságos munkával jár, a fák és a bokrok ápolásához, vágásához pedig szerszámokra van szükség.

A keletkezett zöldhulladékoktól nem tud a szokásos szemétszállítással megszabadulni. Az ágak felhalmozása sok gondot okozhat, a fű pedig nem növekedik a rajta található, száradó növényektől.

Válassza a legjobb és legkényelmesebb megoldást a telektisztításhoz! Vegye igénybe Gávai Ágdarálás szolgáltatásunkat, és legyen elégedett a környezetével! Korszerű felszereléssel, tapasztalattal vállaljuk a feladatok gyors és hatékony elvégzését. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.agdaralasolcsongavai.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-70-3891565-ös telefonszámon, vagy a gavai67@indamail.hu e-mail címen!