Egyszerű megoldások

Telektisztítás a rendezett környezetért

telektisztítás

Beépítetlen telekkel rendelkezik, és örülne, ha nem lenne elhanyagolt állapotban? Nagyobb méretű udvara vagy kertje van, és nehéz rendben tartani? Kérje szakemberek segítségét, akik gördülékenyen és precízen elvégzik a telektisztítást!

A családi házban élő emberek közül sokan rendelkeznek nagyobb udvarral vagy kerttel. Akik növénytermesztéssel foglalkoznak ültetvényeket, szőlőbirtokot gondoznak. Sokan befektetésként, vagy későbbi építkezés céljából vásárolnak területeket. A nyaralók udvarain is szükség van a folyamatos karbantartásra. A családok többnyire elvégzik a saját környezetük gondozását, de előfordulhat, hogy segítségre van szükségük. Telektisztítást szolgáltatásként is igénybe lehet venni, ami sok időt szabadít fel az emberek részére, így többet pihenhetnek, és élvezhetik a tiszta, ápolt környezet által nyújtott lehetőségeket. Ha távolabb lakik a nyaralójától, a telkétől, vagy ritkán látogat ide, akkor mindenképp szüksége lehet a telektisztítást elvégző szakemberek munkájára. A szabadban élő növények elszaporodnak, túl magasra növekedhetnek, ezért ha gondozott területet szeretne, érdemes telektisztítást kérni. Szükség lehet fakivágásra, bokrok metszésére, sövények nyírására, amelyeket a telektisztítással foglalkozó szakemberek nagy tapasztalattal látnak el. Kérheti a növények ritkítását, gyomlálását, a talajból a gyökerek eltávolítását, és más tereprendezési munkálat elvégzését is. A telektisztítás része a fűnyírás is, valamint a növényi hulladékok összegyűjtése. A vállalkozás a saját szerszámaival dolgozik, ezért Önnek erről sem kell gondoskodni. További előnye a telektisztításnak, hogy kérésre az ágakat darálóval összeaprítják, így könnyen felhasználható ez az anyag, vagy egyszerűen eltávolítható az adott területről. A tereptisztítás során összegyűlt növényi hulladékokat el is szállítják a szakemberek, így Önnek ezzel sem adódhat gondja.

A Gávai Ágdarálás szolgáltatásai közé tartozik a telektisztítás is, így ha megbízható segítségre van szüksége, a legjobb helyen jár. Bármilyen feladatot szeretne gördülékenyen és gyorsan elvégezni a kertben, elhivatott és képzett szakemberekre számíthat. Szerezzen bővebb információt a www.agdaralasolcsongavai.hu weboldalon, és jelezze egyéni kérését a 06-70-3891565-ös telefonszámon, vagy a gavai67@indamail.hu e-mail címen!