Vízi jármű szállítását szeretné minél egyszerűbben megoldani? Áruk biztonságos fuvarozására van szükség néhány alkalommal? A megfelelő méretű és kialakítású utánfutó kölcsönzésével könnyen megoldhatja a feladatot, és megkímélheti magát a saját eszköz beszerzésének költségeitől.

Az évben bármikor szükség lehet kisebb és nagyobb méretű, súlyú termékek szállítására. Sőt állatok gondozása, eladása esetén szintén elengedhetetlenné válhat egy pótkocsi használata. Ha nem áll rendelkezésre elegendő hely az adott jármű esetén, akkor a legjobb megoldás az utánfutó alkalmazása.

A rendszeres használat és a nagy igénybevétel miatt célszerű saját szerkezettel útnak indulni, amit korlátlanul, egyéni időbeosztás szerint lehet csatlakoztatni. A legtöbb esetben azonban nincs szükség erre, nem éri meg nagy összeget kifizetni, hiszen sokkal előnyösebb módszer az utánfutó kölcsönzés.

Milyen utánfutók kölcsönzésére van lehetőség?

Különböző típusú, más-más terhelhetőséggel jellemezhető utánfutók állnak rendelkezésre, amelyeket kedvező áron bérelhet akár Ön is. Ezekről részletesen informálódhat előzetesen, és bármikor jelezheti az egyéni igényeit. A megállapodás szerint változhat az utánfutó kölcsönzés időtartama, és választhat ponyvás, fékkel ellátott vagy nélküle használható változatot is.

Mit fontos figyelembe venni?

Fontos, hogy tudja, milyen útvonalon fog haladni, szükség van-e az autópályán történő utazás előírásainak teljesítésére. Meghatározó az össztömeg, ami az önsúlyból és a raksúlyból tevődik össze. A vontatásra vonatkozó szabályokkal is lényeges tisztában lenni, mint például, hogy az adott jármű pontosan milyen utánfutót vontathat.

Minden információt megkaphat az utánfutó kölcsönzéssel foglalkozó szolgáltatótól. Egyszerűen és gyorsan juthat hozzá a tökéletes pótkocsihoz, aminek a segítségével biztonságosan és gazdaságosan fuvarozhat.

Keresse fel a Glokar Ipari és Szolgáltató Kft.-t, és ossza meg egyéni igényeit! Bővebben olvashat a cég által nyújtott lehetőségekről az utanfuto.glokar.net weboldalon, és készséggel segítenek Önnek a 06-1-4033213-as telefonszámon, valamint az info@glokar.net e-mail címen.