Szeretné a termékek tárolását fedett, védett helyen megoldani, de nem akar építkezni? Kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik, és rendszeresen látja el a feladatait a szabadban is? Könnyen felépíthető, mobil tárolóhelyet keres? Lehetőség van egyéni igényeinek megfelelő méretű és kialakítású raktársátor gyártására, amit rövid időn belül végeznek el a szakemberek.

A különböző telephelyeken gyakran van szükség berendezések, gépek, vagy áruk megóvására. Az időjárás hatásaitól megfelelően védheti az eszközeit, a termékeit raktársátorban. Az év során többször kerülnek megrendezésre különböző szabadtéri programok, ahol a szolgáltatók kitelepülhetnek és bemutathatják az áruikat. Ezekre az alkalmakra is rendkívül jó megoldás a raktársátor gyártás, mivel a szerkezet könnyen felállítható, és mobil.

Ha Ön most indít vállalkozást, és nem áll rendelkezésére olyan ingatlan, amivel a tárolást meg tudja oldani, a bérlésre pedig nem szeretne rendszeresen fizetni, akkor érdemes a raktársátor gyártás mellett dönteni. Ennek telepítésével minden szempontból kiváló eredményre juthat, egyéni igényei szerint használhatja a szerkezetet.

Ha családi házban él, és nincs garázsa vagy más típusú melléképülete, de szeretné az értékeit a házon kívül tárolni, akkor erre rendkívül jó megoldás a raktársátor gyártás. Ez a szerkezet egyre népszerűbb, mivel a felhasználási területe széles körű. A raktársátor gyártás során jó minőségű anyagokat használnak fel annak érdekében, hogy minél hosszabb távon legyen használható ez az eszköz.

A kivitelezés történhet erős acélból, ami rendkívül ellenálló, strapabíró, és megőrzi az előnyös tulajdonságait. Az alumínium jól terhelhető és könnyű, ezért a mobilitást még inkább kiszolgálja. Egyéni kérés szerint a raktársátor gyártásnál sor kerülhet fa felhasználására, így a természetes anyagot kedvelő emberek is megtalálják a számukra tökéletes terméket. A fedéshez alkalmazott ponyva teljes mértékben igazodik a tartószerkezet méretéhez, és megfelelő védelmet nyújt a tároláshoz.

Gyorsan megoldhatja a tárolási problémáját raktársátor gyártással! Kérje cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. munkatársainak segítségét, és legyen minden szempontból ideális raktára! Részletesen informálódhat a tevékenységünkről a www.hungaplan.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen.