Egyszerű megoldások

POROTHERM tégla az energiahatékony építkezéshez

POROTHERM

A saját otthon kialakítása mindenki számára örömteli pillanatokat jelent, azonban nagyon fontos, hogy megfelelő alapanyagok felhasználására, és korszerű módszerek alkalmazására kerüljön sor. Ha szeretne biztonságban, kényelmesen élni, és fontos az energiahatékony megoldás, érdemes a POROTHERM tégla építőanyaggal megismerkedni.

Az egyik legszebb pillanat mindenki életében, amikor beköltözhet a saját otthonába. Egyéni igények szerint választható lakás, használt családi ház, vagy lehetőség van az építkezésre. A korszerű, folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően többféle megoldás létezik, mégis a legtöbben a hagyományos módszer mellett döntenek. A téglából épült ingatlan biztonságos, időtálló, egyéni elképzelés szerint kialakítható, több évtizeden keresztül nyújt kényelmet. Mielőtt azonban sor kerül a kivitelezésre, szükség van a terület adottságainak vizsgálatára, és nagyon fontos az építőanyagok gondos kiválasztása. A tégla minden előnyével rendelkező, kiváló hőszigetelő képességű POROTHERM lehetővé teszi az energiahatékony építkezést. Számos ok miatt érdemes a POROTHERM anyag mellett dönteni, többek között természetes alapanyag, és kiváló hőszigetelő, hőtároló képességgel rendelkezik. A POROTHERM égetett anyagból előállított, optimalizált üregszerkezetű és tömegű termék, amely meggátolja a hő falon belüli áramlását, így a hővesztést is.

Valósítsa meg az elképzeléseit, éljen olyan környezetben, amilyet mindig szeretett volna! Válasszon körültekintően a különböző építőanyagok közül, hiszen nagyon sok múlik ezen! Energiahatékonyan építkezhet, és elégedett lehet a későbbi évek során is, ha a POROTHERM tégla felhasználása mellett dönt. Cégünk, a City Best Hause Kft. szakemberei is dolgoznak ezzel a termékkel, hiszen a POROTHERM építési rendszer kitűnő választás az otthonteremtéshez. Energiatakarékos épületek kivitelezésével foglalkozunk, időtálló és biztonságos ingatlanokat adunk át. Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész házakat egyaránt felállítunk az egyéni kéréseknek megfelelően. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.acelhaz.hu weboldalon, és ossza meg velünk az igényeit a 06-30-3167304-es telefonszámon, vagy a kanadaigyorshaz@gmail.com e-mail címen!