Egyszerű megoldások

Nyomtatható mágneses lap a fém polcok, mágnestáblák jelöléseihez

nyomtatható mágneslap

Szeretné az oktatáson, vagy más foglalkozásokon résztvevők nevét egyedi módon megjeleníteni? Mágnestáblán, vagy fém polcokon végezne jelölést, amihez praktikus és esztétikus eszközre van szüksége? A rugalmasan használható, egyéni elképzelései szerint nyomtatható mágneslap biztos, hogy eleget tesz az igényeinek.

Irodai munkakörnyezetben, és más munkaterületen is használnak mágnestáblát, ami segít az oktatások, a foglalkozások gördülékeny lebonyolításában. Emellett hasznos eszközként szolgálnak, ha eredmények feltüntetésére, tájékoztatásra van szükség. A nevek, a jelek, a rövid feliratok egyszerűen kihelyezhetőek nyomtatható mágneses lapon. Egyéni igényeinek, a környezetnek, és az adott alkalomnak megfelelően tervezheti meg, majd nyomtathatja a mágneses címkéket, amelyeket felhasználhat többször is. Ha fém polcok, szekrények jelölésére keres megfelelő megoldást, szintén kiváló ötlet a nyomtatható mágneslapokat alkalmazni. Otthon, vagy a munkahelyén bármikor kinyomtathatja a mágneses címkéket, könnyen használható, díjmentesen letölthető program segítségével nem okozhat problémát a nyomtatható mágneses lap tökéletes megtervezése. Oktatási intézményben, irodai környezetben, és máshol is érdemes ezekkel a nagyszerű kellékekkel színesíteni a mindennapokat.

Jelenítse meg a neveket, a feliratokat, és a különféle jeleket egyszerűen a mágneses felületeken! Többféle méretű mágneses címke közül választhat a célnak megfelelően jól felszerelt webáruházunkban. Cégünk, a Micro-trend Bt. kiváló minőségű termékeket nyújt kedvező áron, amelyeket akár több alkalommal is felhasználhat. Különféle sablonok, és szoftver ingyenes letöltésére adunk lehetőséget, így könnyen és gyorsan tervezheti meg, majd nyomtathatja a mágneses címkéket. Tekintse meg egyéb kellékeinket is a www.micro-trend.hu weboldalon, ugyanis számos más típusú, hasznos etikett címke áll a rendelkezésére! Felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címre!