A műanyag légszelep – előnyei miatt – az Ön figyelmére is érdemes lehet, ha szellőzőrendszer kiépítését vagy korszerűsítését tervezi.

A szellőzőrendszerek a modern épületek elengedhetetlen részei, és a megfelelően kiválasztott alkatrészek teszik őket hatékonnyá. A műanyag légszelep a levegő szabad áramlásának szabályozását végzi mind elszívás, mind befúvás esetén.

A műanyag légszelepek fehér polipropilénből készülnek, ami kis súlyú, de tartós; ellenáll az időjárás hatásainak és a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít. Emellett egyszerűen telepíthető, ami a beépítő keretnek és a rögzítő gyűrűnek is köszönhető – ezek segítik az egyszerű és biztonságos telepítést –; az előbbi a légszelep pontos elhelyezését és rögzítését teszi lehetővé, az utóbbi pedig a megbízható működést biztosítja. Fontos, hogy közvetlenül is beépíthetőek a légcsatornába, a rugós, klipszes rögzítési mechanizmus pedig gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.

A műanyag légszelepek különböző méretekben érhetőek el, így minden szellőzőrendszerhez megtalálható a megfelelő méret. Az átmérőjük 80, 100, 125, 150 és 200 milliméter lehet. A 200 milliméteres légszelep kettős, állítható tárcsával készül; ez a jobb hatásfokot biztosítja.

A műanyag légszelepek tehát lehetővé teszik a szellőzőrendszer működésének szabályozását, a kis súly, a hosszú élettartam és az alacsony zajszint kombinációja pedig kiváló választássá teszi őket minden szellőzőrendszer számára. Amennyiben Ön is a lehető leghatékonyabban szeretné optimalizálni a friss levegő beáramlását és az elhasznált kiáramlását, válassza a műanyag légszelepeket!

Cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. kínálatában többek között a műanyag légszelepek is megtalálhatóak. Bővebb információért keresse fel a www.hungaroairmatik.hu címen megtalálható weboldalunkat, ha pedig kérdése lenne a műanyag légszelepekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-863-5801-es telefonszámunkon, vagy az info@hungaroairmatik.hu e-mail címünkön!