Építőipari vagy mezőgazdasági eszköz szállítását szükséges megoldani? Esetleg más túlméretes szállítmány kijelölt célba történő eljuttatásáért felelős? Tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek Önnek a feladat gördülékeny és biztonságos lebonyolításában.

Folyamatosan zajlanak az útépítések, az útfelújítások, és egyre több gépjármű áll rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően rendkívül egyszerűen, rövid időn belül lebonyolíthatóak a fuvarozások. A kisebb és nagyobb mennyiségű áruk, a különböző méretű berendezések, eszközök szállítása egyaránt megoldható a megfelelő méretű járművel.

Sok esetben van szükség túlméretes szállítmány fuvarozására, ami szintén nem okozhat gondot, ha erre alkalmas gépjármű használatára van lehetőség. Több tényezőt szükséges figyelembe venni, mivel be kell tartani a szabályokat, és elengedhetetlen a biztonságos rögzítés, a sérülésmentes szállítás.

Szállítmányozással régóta foglalkozó, hozzáértő szakemberek segítségével könnyen kivitelezhető. Szélesíthető, megfelelő teherbírással jellemezhető gépjárművel, gondos munkavégzéssel az átlagosnál nagyobb súlyú és méretű értékek is gond nélkül juthatnak el a célba.

Akár egy alkalommal, akár rendszeresen van szükség hasonló teendők ellátására, számíthat ezen a területen tapasztalt szakemberek felelősségteljes munkájára.

Oldja meg a túlméretes szállítmány eljuttatását az adott helyszínre egyszerűen, problémamentesen! A legnagyobb rendben tudhatja a feladat elvégzését, ha igénybe veszi cégünk, a Szaki Trans Kft. színvonalas szolgáltatását.

Többféle méretű és kialakítású tehergépjárművel végezzük a munkánkat, amelyekkel gördülékenyen tudunk az egyéni kéréseknek eleget tenni. Ha túlméretes szállítmányról van szó, XL Special megoldással várjuk, így 3,5 méterig szélesíthető normál, valamint félpótkocsiként is alkalmazható járművel állunk a rendelkezésére. Tudjon meg többet erről, és más általunk nyújtott lehetőségekről is a www.szakitrans.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-4501404-es telefonszámon, vagy az office@szakitrans.hu e-mail címen!