Medence kivitelezésére kerül sor, és szeretne minden hatékony módszert alkalmazni, amivel hozzájárulhat a költséghatékony fenntartáshoz? Kiváló megoldás a medencetakarók használata, amelyek több szempontból előnyösek.

A medencék nem csak beltéren teszik lehetővé a felhőtlen kikapcsolódást, az úszást, a pihenést, hanem szabadtéren is. A létesítmények, a szálláshelyek környezetében, valamint a lakóingatlanok udvarán egyaránt lehetőség van az alkalmazásukra.

Ha Ön is felelős medence megfelelő működtetéséért, bizonyára igyekszik a különböző feladatokat felelősségteljesen ellátni. Ehhez hozzátartozik a víz tisztaságának, valamint az ideális vízhőmérséklet biztosítása is.

Különböző típusú medencetakarók kaphatóak, így a célnak és a méretnek, formának megfelelően veheti át az ideális terméket. Számos ok miatt megéri erre kiemelt figyelmet fordítani.

A medencetakarókkal:

  • növelhető a medence élettartama,
  • meggátolható a falevelek, a szennyeződések, az esővíz, a bogarak vízbe kerülése,
  • megkönnyíthető a takarítás,
  • megakadályozható a víz párolgása, így jelentős összeg takarítható meg,
  • meghosszabbítható a fürdési szezon.

Mindezek mellett pedig a biztonság sem utolsó szempont. Ha kisgyermek vagy állat tartózkodik a medence közvetlen környezetében, meggátolható a vízbeesés a medencetakaró segítségével. Éveken át áll rendelkezésére ez a kiváló eszköz, megéri beruházni.

Gondoljon a kedvezőtlen időjárásra, és más külső hatásokra is! Előzze meg a problémákat, és gondoskodjon a költséghatékony fenntartásról egyszerűen! Erre a célra szolgálnak a medencetakarók, amelyek többféle változatban kaphatóak a Szavini Pool Kft.-nél.

Egyéni igényei, és a medence, valamint a terület adottságai szerint rendelheti meg a tökéletes medencetakarót. Elérhetőek kifejezetten a téli időszakra gyártott eszközök is, amelyekre nagy szüksége lehet a hideg hónapokban. Olvasson mindegyik módszerről részletesen a www.szavini.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-23-545310-es telefonszámot, vagy írjon a szavini@szavini.hu e-mail címre!