Egyszerű megoldások

Leylandi ciprus: a szép, élő kerítés

Leylandi ciprus

Szebb, zöldebb környezetet szeretne kialakítani? Örömmel ültetne növényt térelválasztónak is, de nem tudja, melyiket érdemes? Leylandi ciprussal megvalósíthatja a terveit, hiszen amellett, hogy csodaszép, örökzöld térelválasztóként is kiválóan tölti be a szerepét.

Egyre több területet építenek be, a rengeteg ingatlan miatt pedig háttérbe szorul a növényekkel gazdagított környezet. Ha Ön törekszik arra, hogy minél közelebb hozza a természetet, érdemes faiskola egészséges és szép növényei közül válogatni. Gyönyörű élőlényekhez juthat hozzá, amelyek között találhat örökzöldeket is. Ha szeretne növényeket egymás mellé ültetni, hogy ne kelljen más térelválasztót elhelyezni, érdemes a Leylandi ciprus mellett dönteni. Akár közterületen készül korszerűsítésre, akár a saját ingatlana területét igyekszik növényekkel határolni, megéri Leylandi ciprust ültetni. A magas termetű Leylandi ciprus élénk színével, és szuper megjelenésével mindenki kedvencévé válik. A gyors növekedésnek köszönhetően hamar összezárnak az ágai, amikor pedig elég nagyra nőtt, könnyen formázható, ezáltal harmonikus, rendezett képet mutat. Ha szeretné az allergiában szenvedőket kímélni, szintén jó választás a Leylandi ciprus, ugyanis pollenmentes, a betegségekkel szemben pedig ellenálló.

Ha foglalkoztatja egy szép sövény megálmodásának gondolata, de idáig nem tudta, mit válasszon a tervei megvalósításához, a lehető legjobb helyen jár! Tahi Faiskolánkban rengeteg növény áll a rendelkezésére, többek között a Leylandi ciprus is. Ez a csodálatos élőlény nem csak sövényként tölti be a szerepét kiválóan, hanem számos más módon is feldobhatja vele a környezetét. Örömmel adunk hasznos tanácsokat annak érdekében, hogy semmilyen problémája ne merüljön fel az ültetés, majd a gondozás során. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Bármilyen kérdése merül fel a Leylandi ciprussal, egyéb termékeinkkel, vagy a megrendeléssel kapcsolatban, készséggel segítünk a 06-26-387157-es telefonszámon, illetve az info@tahi.hu e-mail címen!