Egyszerű megoldások

Kútfúrás az egyszerű vízpótláshoz

kútfúrás

Növénytermesztéssel foglalkozik, és szeretné, ha az öntözéshez mindig rendelkezésére állna a megfelelő vízmennyiség? Családi házban él, és a különböző kültéri munkák elvégzését jelentős mértékben megkönnyítené, ha rendelkezne kúttal? Lehetősége van a kútfúrást rövid idő alatt megvalósítani, és szakemberek segítenek Önnek az engedélyek beszerzésében is.

Korábban a falvakban élő családok udvarán sok esetben megtalálható volt az ásott kút. A saját, folyamatosan rendelkezésre álló víz jelentős mértékben megkönnyítette a családok életét. A jó minőségű víz ivásra is alkalmas volt, ezért nem csak az állattartás és növénytermesztés során használták fel, hanem a főzésnél is. Napjainkban kevesen rendelkeznek saját kúttal, és többnyire kiszáradtak a meglévők. A kútfúrást elvégezheti egy új területen, ahol nagyobb az esély arra, hogy vizet talál. A kútfúrással foglalkozó szakemberek vállalják a meglévő mélység bővítését is. Ha Ön kútfúrást tervez, akkor az első teendője a tájékozódás, és olyan szolgáltatót keresni, ahol minden tekintetben az Ön segítségére vannak. A kútfúrást végző szakemberektől megkap minden fontos információt, és rendelkezésére fog állni a munka elvégzéséhez szükséges engedély. Kútfúrás előtt terepszemlét tartanak, és kijelölik azt a helyet, ami a leginkább alkalmas a víz megtalálásához. Ha Ön rendelkezik szabad területtel, érdemes a kútfúrást elvégeztetni, mivel az ott nyert vizet több feladat során fel tudja használni. A száraz időszakokban pótolni tudja az esővizet, a különböző tisztítási munkákhoz egyszerűen és költségmentesen juthat vízhez. Bármikor öntözheti a növényeit, az állatainak mindig lesz ivóvize, és sok más célra kihasználhatja ezt a lehetőséget.

Biztosítsa a családjának a vizet költségmentesen! Ehhez nyújt megbízható segítséget cégünk, a Guth 1640 Bt.! Tíz év garanciával vállaljuk a kútfúrást, és teljes körű szolgáltatást vehet igénybe. Ránk bízhatja az állapotfelmérést, az öntözőrendszerek kivitelezését, a tervek készítését, valamint az engedélyek beszerzését is. Jusson bővebb információhoz a www.guth1640.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-2944550-es telefonszámon, vagy a guth1640bt@googlemail.com e-mail címen!