Szeretne az Ön által gyártott munkadarabok felületkezeléséről gazdaságosan és egyszerűen gondoskodni? Ha nem éri meg saját berendezést alkalmazni, érdemes a bérfestés mellett dönteni. Hozzáértő szakemberek vállalják a feladatot, a célnak megfelelően, precízen kezelik a termékeket.

Az esztétikus megjelenés, az időtállóság, a külső hatásokkal szembeni védelem érdekében egyaránt fontos a felületkezelés. Attól függően, hogy milyen anyagból került sor a kivitelezésre, más-más eljárással célszerű a feladatot elvégezni.

A masszív védőbevonat hatékonyan óvja a terméket a kémiai és a fizikai sérülésekkel szemben, és eleget tesz az elvárásoknak a megjelenést illetően. Mindezek mellett növelhető a munkadarab értéke a kiváló minőségű festéssel. Teljesen ártalmatlannak tűnő dolgok is okozhatnak károkat, ha nincsenek a termékek megfelelő eljárással, precízen kezelve.

Minél nagyobb mennyiség festésére van szükség, annál inkább megéri a saját berendezés használata. Számos esetben viszont nem ez a legjobb megoldás. Ha csak kisebb darabszámról van szó, vagy néhány alkalommal válik elengedhetetlenné a felületkezelés, akkor sokkal előnyösebb a bérfestés.

Hozzáértő, tapasztalt szakemberekre bízhatja a feladatot. Szórásos vagy mártó előkezelő, valamint elektrosztatikus porszórás alkalmazására egyaránt van lehetőség. Ha lakossági bérfestésre van szükség, kivitelezhető az egyedi darabok rövid időn belül történő kezelése is. A tárgyak alakjától, méretétől és mennyiségétől is függ, hogy pontosan milyen eljárást tanácsos választani.

Biztosítsa a munkadarabok időtállóságát, gondoskodjon a kifogástalan megjelenésről hatékony felületkezeléssel! Adja profik kezébe a feladatot, így nem szükséges berendezést vásárolni, és a fenntartásért felelni! A Knipl Kft. szakemberei nagy tapasztalattal vállalják a bérfestést. Többféle módszer alkalmazásával tesznek eleget az egyéni kéréseknek. Tudjon meg többet a színvonalas szolgáltatásról a www.knipl.com weboldalon! Készséggel állnak a rendelkezésére a 06-74-550540-es telefonszámon, valamint az info@knipl.com e-mail címen.