Egyszerű megoldások

Injektálásos falszigetelés: gyors és hatékony megoldás a beázás ellen

injektálásos falszigetelés

Egyre több problémája van a nedves, penészes falak miatt? Szeretné ezt a kellemetlenséget megszüntetni? A régi épületeknél sajnos általános gondot jelent a falak átázása, amit csak szakszerű és megbízható, utólagos falszigeteléssel lehet megoldani. Az egyik leginkább elterjedt technológia az injektálásos falszigetelés, érdemes Önnek is mellette dönteni.

Egészségügyi és esztétikai okokból sem szerencsés vizes falú épületben tartózkodni. Ha lakóingatlanról van szó, még inkább szükség van az utólagos munkálatokra. Legtöbbször az építkezéskor történt hiányosságokra vezethető vissza a jelenség. A penészesedő, elszíneződő falak, a dohosodás egészségtelen légkör kialakulásához vezet, ami lakóépület pincéjében, és munkaterületen is sok gondot okozhat. Többféle módszerrel el lehet végezni az utólagos vízszigetelést, azonban sok esetben nehéz a terveket megvalósítani, és nem biztos, hogy időtálló kivitelezésre kerülne sor. Injektálással kifogástalan eredmény érhető el, ugyanis víztaszító anyag felhasználásával gátolják meg a szakemberek a víz további felszívódását. Speciális berendezés segítségével precíz munkát lehet végezni, és tartós eredményre számíthat. Az injektálásos falszigetelés rövid idő alatt, könnyedén kivitelezhető, és nincs szükség bontásra. Nem kell az anyagot hígítani, ennek köszönhetően nem jut plusz víz a falszerkezetbe. A káros anyagoktól sem kell tartani, mivel nem párolog a szigetelőanyag.

Ha halogatta a vízszigetelést, mert nem szeretne kényelmetlenségeket a bontás miatt, itt az idő, hogy kihasználja az injektálásos falszigetelés előnyeit!

Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. több, mint 20 éve nyújt megbízható segítséget ezen a területen. Korszerű eszközökkel, kiváló minőségű anyagokkal látjuk el a ránk bízott feladatokat. Akár lakás, akár pince fala nedvesedik, hatékony megoldást kínálunk. Jusson bővebb információhoz az injektálásos falszigeteléssel kapcsolatban a www.bonasi.hu internetes oldalon! Érdeklődjön az injektálás árakról a 06-70-5206663-as telefonszámon, vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!