Egyszerű megoldások

Gépjármű forgalomba helyezése, honosítása megbízható segítséggel

gépjármű forgalomba helyezés

Külföldön szeretne autót vásárolni? Már megtalálta a megfelelő típust, amivel útnak indulna minél rövidebb időn belül? Ha vásárlásra kerül sor, fontos, hogy tisztában legyen a gépjármű forgalomba helyezés menetével és feltételeivel. Gördülékenyen intézheti a teendőket, ha ezen a területen tapasztalt szakemberek segítségét kéri.

Az autó szinte már minden családban nélkülözhetetlen közlekedési eszköz, hiszen ezzel a legkényelmesebb és leggyorsabb utazni. Rengeteg márka közül válogathatnak az emberek, így Ön is könnyen megtalálhatja a célnak leginkább megfelelő típust. Széles a kínálat, és nem csak az országon belül van lehetőség a vásárlásra. Fontos tudni, hogy milyen teendőkre kell számítani a gépjármű forgalomba helyezésekor. A külföldről haza szállított gépjármű honosítása gördülékenyen lebonyolítható, ha tisztában van az előírásokkal, és eleget tesz mindezeknek. Ha nem az Európai Unióból származik az autó, akkor számolnia kell a vámkezelés, és a származás ellenőrzéséről szóló kérelemmel, ennek költségével. Minden esetben szükség van a műszaki vizsgálatra, az eredetiségvizsgálatra, valamint első gépjármű forgalomba helyezésnél a regisztrációs adóra. A kötelező felelősségbiztosításról sem szabad megfeledkeznie. Mindezekről bármikor informálódhat online.

Tájékozódjon körültekintően a gépjármű forgalomba helyezésének szabályairól, így a vásárlás alkalmával már nem érheti meglepetés! Készüljön fel a gépjármű honosításra, amennyiben külföldön választja ki a tökéletes autót! Cégünk, a CARACE Autótechnika Kft. munkatársaitól minden fontos információt megkaphat, és megbízható segítséget nyújtunk az ügyintézéshez. A www.caracekft.hu weboldalon részletesen olvashat a gépjármű forgalomba helyezés, és a honosítás menetéről, valamint megtalálhatja a díjakat is. Lehetőséget adunk online időpontfoglalásra, így rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Amennyiben pedig kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-9423439-es telefonszámon, vagy az info@carace.hu e-mail címen!