Hosszú útra készül, amely során sok holmit, vagy közlekedési eszközt is szállít? Esetleg néhány alkalommal van szüksége gyors és költséghatékony megoldásra a biztonságos fuvarozáshoz? Nagy összeg kiadása nélkül oldhatja meg a feladatát, ha kihasználja a ponyvás utánfutó kölcsönzés lehetőségét.

Sok esetben kevés a rendelkezésre álló hely az adott gépjárműben, így nem szállítható vele minden gördülékenyen. Ilyenkor a legjobb megoldás utánfutót használni, ami többféle méretben és változatban elérhető.

Nem csak áruk eljuttatása esetén, hanem egyéb jármű, eszközök, és állatok fuvarozása is ezen a módon oldható meg a legegyszerűbben. Az időjárási viszontagságoktól, és más külső tényezőktől sem kell tartani, ugyanis választhatóak fedett utánfutók is.

A beszerzés nagy összeg kiadásával jár, és nem biztos, hogy megéri erre költeni. Ha csak ideiglenesen, néhány alkalommal, vagy egyszer van szükség a használatra, akkor sokkal inkább megéri a ponyvás utánfutó kölcsönzés.

A mérettől és a súlytól is függ, hogy pontosan melyik típus tesz eleget az igényeinek. Találhat olyan szolgáltatót, ahol többféle eszköz áll a rendelkezésére, amelyekről előzetesen tájékozódhat, és a cél szerint választhat. Kedvező áron veheti igénybe az Ön számára tökéletes eszközt, és a meghatározott időtartam alatt közlekedhet az utánfutóval együtt.

Induljon útnak nagy mennyiségű vagy méretű felszereléssel is egyszerűen! Helyezze el az értékeit biztonságban, és juttassa el ezeket sérülésmentesen a kijelölt célba! Ebben segítünk azzal, hogy lehetővé tesszük a ponyvás utánfutó kölcsönzést.

A Glokar Ipari és Szolgáltató Kft. munkatársaiként többféle megoldással szolgálunk, így annak megfelelően, hogy pontosan mit szeretne fuvarozni, könnyen megtalálhatja a legjobb eszközt. Fékes és fék nélküli, különböző teherbírással jellemezhető ponyvás utánfutók kölcsönzésére nyújtunk lehetőséget, amelyekről részletesen informálódhat az utanfuto.glokar.net weboldalon. Keressen bennünket a 06-1-4033213-as telefonszámon, vagy az info@glokar.net e-mail címen!