Nagy mennyiségű áru szállítását szeretné gördülékenyen megoldani? Eszközök vagy állatok fuvarozására van szükség? Ha nem éri meg saját vontatmányt fenntartani, érdemes az utánfutó kölcsönzés lehetőségével élni, és a célnak megfelelően választani.

A mindennapi életben és a különböző munkaterületeken is lehet szükség utánfutóra. Ez a többféle méretben elérhető eszköz lehetővé teszi olyan áruk, járművek, eszközök, és akár az állatok szállítását is, amelyeket nem lehet a rendelkezésre álló gépjárművel kivitelezni. Praktikus, könnyen használható megoldást nyújt, így számos esetben megéri mellette dönteni.

Attól függetlenül, hogy munkavégzés céljából, vagy a magánéletben szükséges néhány feladatot ellátni, nem minden esetben éri meg az utánfutót megvásárolni. Nagy összeg kiadásával jár, ezt követően pedig gondoskodni kell a karbantartásáról, a javításáról, eleget kell tenni az előírásoknak a használata során. A megfelelő hely biztosítása is lényeges a tároláshoz. Mindezektől megkímélheti magát az utánfutó kölcsönzésnek köszönhetően.

Lehetősége van egy- vagy kéttengelyes, fél nélküli és fékes, valamint ponyvás vagy olyan utánfutó kölcsönzésére, ami ezzel nincs ellátva. Meghatározó tényező a szállításra váró áru súlya, ezért ezt mindenképp jelezni kell a bérbeadó felé.

Az árakról, a letét összegéről, és az egyéb fontos tudnivalókról informálódhat előzetesen online. Ezzel sok időt és energiát takaríthat meg, és egyszerűen eldöntheti, hogy milyen utánfutó kölcsönzésével jár a legjobban. Ha pedig tanácsra van szüksége, lehetősége van kérdezni.

Keresse fel a Glokar Ipari és Szolgáltató Kft.-t, ahol kedvező feltételek mellett teszik lehetővé az utánfutó kölcsönzést! Többféle típus használata megoldható, így bármit szeretne szállítani, lebonyolíthatja gördülékenyen és biztonságosan.

Bővebben tájékozódhat a megadott össztömegekről, és más lényeges tudnivalókról is az utanfuto.glokar.net internetes oldalon. Készséggel állnak a rendelkezésére a 06-1-4033213-as telefonszámon, valamint az info@glokar.net e-mail címen.