Modern technológiával szeretné a házát építtetni? Fontos Önnek a fenntartási költségek csökkentése? Az energiatakarékos ház tervezésének lehetősége mindenki számára adott, mivel találhat olyan építészmérnököt, akinek a munkájával ez gördülékenyen megvalósítható.

Napjainkban a különböző támogatásoknak köszönhetően egyre többen építkeznek. A fiatal párok szeretnének új otthonba költözni, a középkorúak pedig szívesen lecserélnék a régi ingatlanukat egy másik házra, ahol az idősebb éveiket az épület karbantartása nélkül tölthetik.

Mindenki számára fontos, hogy kedvező költségvetésű tervet készítsen, és hogy a felépülő ház fenntartásának kiadásait minél jobban tudja csökkenteni. Találhat olyan építészmérnököt, akit megbízhat a hagyományos téglából, és a könnyűszerkezetes megoldással készülő energiatakarékos ház tervezésével.

Sokféle anyag felhasználásával épülnek a házak, de a fő szempont, hogy a használatbavétel után a tulajdonosok kisebb rezsiköltséget fizessenek, és minden más szempontból is elégedettek legyenek. Az előírásokat és az egyéni elképzeléseket követő építész mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb megoldás szülessen.

Az energiatakarékos ház tervezése lehetséges hagyományos tégla felhasználásával, mivel az új technológiák alkalmazása lehetővé teszi a várt eredmény elérését. A megrendelő jól szellőző, kiválóan szigetelt épületbe költözhet, ahol nincs hőveszteség.

A hideg hónapokban sehol nem szökik ki a meleg a falakon, a réseken, a nyílászárók környékén, mivel a kivitelezés során erre külön gondot fordítanak. Kitűnő minőségű anyagok kerülnek beépítésre modern módszerekkel, így elérhető, hogy valóban megvalósuljon az energiamegtakarítás. A meleg időszakban a jó szigetelésnek köszönhetően sokkal kellemesebb hőmérséklet biztosítható a helyiségekben, mint a korábbi anyagfelhasználással, és a régi technológiák alkalmazásával.

A fűtésre és a melegvíz-ellátásra alkalmas rendszer kiépítésénél is a költséghatékonyság a fő szempont. A népszerű padlófűtésnek több előnye van, ezért gyakran alkalmazzák. Szebb, korszerűbb otthona lehet, ahol kényelmesebben élhet, és sok pénzt spórolhat meg a fenntartás során.

A könnyűszerkezetes házak sokkal gyorsabban elkészülnek, és még inkább alkalmazhatóak az új technológiák. Ha rövid idő alatt szeretne az új otthonába beköltözni, akkor érdemes ezt a megoldást választani. Célszerű olyan szakembert keresni, aki tapasztalt, és a tudását átadva a lehetőségek közül a legjobbat javasolja Önnek.

Költözzön be olyan ingatlanba, ahol hosszú éveken át kiválóan érezheti magát! Bízza profi szakemberre az energiatakarékos ház tervezését és kivitelezését! A legjobb kezekben tudhatja a feladatok elvégzését a Mérnökangyal Kft.-nél. Bővebben informálódhat a www.angyalhazak.hu weboldalon. Ossza meg egyéni igényeit a 06-30-3701601-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címre!