Egyszerű megoldások

Családjogi ügyvéd a magánéleti és vagyoni problémák jogi megoldásához

családjogi ügyvéd

Házasságkötés előtt áll, és szeretné a jelenlegi vagyoni állapotát szerződésbe foglalni? Válást tervez, és szüksége van jogi képviseletre? A családjogi ügyvéd ezekben a kérdésekben is a segítségére lesz!

Minden ember más-más életkorban tervezi a házasságkötést. Az együtt élők anyagi helyzete különböző, egyre többen gondolkodnak úgy, hogy a házasságkötés előtt szerződésbe foglalják a vagyoni állapotukat. Ezzel megelőzhetők a viták a későbbiekben, és ha külön válik a pár, akkor könnyebb lesz a megállapodás. A családjogi ügyvéd elkészíti Önnek ezt a szerződést. Az együttélés során sokféle probléma adódhat, amelyeket nem mindenki tud megoldani. Abban az esetben, ha elhidegül a kapcsolat, nem működik jól a házasság, akkor dönthetnek úgy, hogy elválnak, és külön folytatják az életüket. A válás lebonyolításához kérje a családjogi ügyvéd szolgáltatását! A szakember ismerteti Önnel a folyamatot, a teendőket, tanácsokkal látja el, és képviseli Önt a bíróságon. A válás során a legtöbb vitát a közösen megszerzett vagyon elosztása okozhatja. Ezzel kapcsolatban is számíthat a családjogi ügyvéd segítségére. Bonyolítja a helyzetet, ha gyermekek is élnek a családban, mivel gondoskodni kell az elhelyezésükről, az ellátásukról, a neveltetésükről. A gyermekelhelyezés sok esetben kényes téma, ezért mindenképp célszerű családjogi ügyvéd tanácsát kérni. Az eljárások során rengeteg törvényt és szabályt alkalmaznak, amelyeket Ön nem biztos, hogy ismer, ezért fontos a családjogi ügyvéd munkája. Egyéb esetekben is előfordulhat, hogy szüksége lesz a jogi területen jártas szakember útmutatására. Örökléssel kapcsolatban szintén hasznos tanácsokkal látja el, és ebben a témában is képviseli Önt az ügyintézés során.

Tájékozódjon, és keressen egy olyan családjogi ügyvédet, aki nagy gyakorlattal rendelkezik az Önt érintő témában! Dr. Sávolyi Györgyi családjogi ügyvéd készséggel áll a rendelkezésére, bármilyen probléma jogi megoldására van szükség. Informálódjon részletesen a tevékenységéről a www.csaladjogiugyved.hu weboldalon, és egyeztessen időpontot a 06-30-9338905-ös telefonszámon, vagy a savolyi.gyorgyi@t-online.hu e-mail címen!