Szeretné a nádtetős épülete kiváló állapotát minél hosszabb időn keresztül megőrizni? Náddal fedett régi ingatlant vásárol, és szükség van a felújításra? Számos ok miatt előnyös a nádtető, ami évtizedeken, akár több generáción át ékesíti a házat, ha nem marad el a karbantartás. A hiányos, sérült nád pótlása egyszerűen megoldható, megéri a nádtető javításra gondot fordítani.

Minden épület esetében fontos szerepet tölt be a tető, hiszen ez a szerkezet gondoskodik a védelemről, és lényeges a megjelenést tekintve is. Napjainkban rengeteg anyag áll rendelkezésre, amelyek közül mindenki választhat egyéni igényei szerint. A régi, vízparti ingatlanoknál használt nád ma is széles körben népszerű, hiszen nagy formagazdagságot tesz lehetővé.

A természetes anyagból készült tetőfedés különleges stílust kölcsönöz, és a jellemzői alapján felveszi a versenyt a modern építőanyagokkal. Nádtető alkalmazása mellett nem kell aggódni az eső, a hó és a széllökés miatt sem, ugyanis a megfelelő technológiával, precízen lefektetett nád megbízható megoldást nyújt.

Költséghatékony fenntartás szempontjából is megéri a nádtető mellett dönteni. Nyáron biztosítja a kellemes hőmérsékletet a beltéri helyiségekben, télen pedig a bent tartja a meleget, ezáltal energiatakarékos.

A szélsőséges időjárás, és más külső hatások fokozatosan amortizálhatják a nádat, ami miatt szükség lehet a nádtető javítására. Ha néhány évente átvizsgáltatja a tetőt, és sor kerül a hibák elhárítására, akkor könnyen megőrizheti a kiváló állapotot. A nádtető javítást fontos hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízni, akik szakszerűen dolgoznak.

Gondoskodjon az esztétikus és hatékony védelmet nyújtó nádtető javításáról időben! Használja ki az előnyeit évtizedeken keresztül! Ha felkeres bennünket, alapos ellenőrzést végzünk, és pótoljuk a szükséges anyagot, elvégezzük a szakszerű nádtető javítást. A feladat ellátásának ára függ attól, hogy mekkora területen van erre szükség.

Nádtető készítéssel is foglalkozunk, így ha Ön gondolkodik egy más típusú tetőszerkezet cseréjén, vagy építkezik, és örömmel alkalmazna nádat, szintén érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.nadteto-straatag.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-70-5210738-as telefonszámon, vagy a trimexen@gmail.com e-mail címen!